SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Maçlar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Öldürmeye Teşebbüs! (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35707)

ankastre 04.03.2013 13:46

Cevap: Öldürmeye Teşebbüs!

akşam herkes ikisinede kırmzızı kart dedi.ama hakemler korkak olduğunda vermedi.

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 14:10

Her ikisine değil Serdar Aziz'e kırmızı kart verilmeliydi, çünkü Piech can havliyle refleks olarak istem dışı hareket etti

Külhan 04.03.2013 14:15

Ey M H K siz kimin hakem kurulusunuz kim den maas aliyorsunuz sivasspor bu ülkenin takimi degilmi ve size göre kimsesiz mi siz kendinizi takimlar üstümü görüyorsunuz yaziklar olsun size ve sizingibi mhk kuruluna aldiginiz o maas lariniz sizin ve cocuklarinizin ayagina dolassin emi insallah biz simdiye kadar yapilan hakem hatalarina sabrettik ama bir gün patlarsak bundan sizler sorumlusunuz ama biz inaniyoruzki sizinde sonunuz gelmekte aynen ergenekon gibi sizinde iplikleriniz pazara cikmaya az kaldi zira adalet olmayan yerde zulum vardir zulumu görmeyenin de sonu zalimlikdir zalimliginsonu ise bedbahlik tir insallah rabbim sizin sonunuzu cabuk getirsin ve bize yadim etsin.

Murad_Kelleci58 04.03.2013 16:48

Ya sadece bu posizyon değil ki ;

ilk yarı'da atıff'ın ceza sahasına ortasında Rajnoch buz gibi golü iptal ettiler..

Atıff'ın top ayağından çıktığında bizden hiç bir oyuncu ofsatta degildi.. Top eneramoya geldi, ama eneramo o topa dokunamadı, o dokunuşu yapsa rajnoch'un pozisyonu ofsayt.. Ama gel gör ki bu kadar basit bir kararda bile ipimizi çekmeye hazır o kadar cellat var ki .. Orta hakem penaltı yarattı, yan hakem buz gibi golü yedi.. Serdar Aziz caddede gezerken öyle birinin boğazına sarılsa gün alır, maalesef ki kartı yiyen biziz..

Sahipsiziz, sahipsiziz.Sahipsiziz..

Nerde futbol ulemaları.. Sansar, Bünyamin Gezer terlikleri, yalakalar, çapulcular nerdesiniz.. Geçen sene şampiyonluk play-off'undan bizi dışlayan zihniyet ile bu sene ki hakem hatalarından haybeye kaybettiğimiz onca puanları çalanlarda aynı zihniyet.. Değişen maalesef pek birşey olmuyor..

Tamam Rıza Hoca'da bazı maçlarda bizler gibi izliyor.. Tercihleri yanlış.. Hangimizin hayatta yaptığı tercihler yüzde yüz doğru ki.. Doğruları varken de eleştiriyoruz.. Bunda bir ayar olmalı değil mi..? Bir teknik direktörün oyuna etkisi %7-8 lerde iken Rıza Hoca'ya da hak vermemek haksızlık olur..

fener maçından sonra, Sansar'a serzenişleri ayyuka çıkan Rıza Hoca nerdeyse suçlu adledilen bir ortamda söyleyin dostlar bize kim yada kimler sahip çıkacak..

bu takım ben inanıyorum ki ; bulunduğu konumu haketmiyor.. Nasıl 3 hafta sıfır çektiyse bu takım, ben inanıyorum ki biz önümüzdeki Antalya-Akhisar ve Ordu maçlarından 3'te 3 yapıp çıkacağız..

Takıma'da güveniyorumm.. Gün birlik olma günüdür..

Herkese selam ve saygılar..

infial§ 04.03.2013 19:21

zekeriya alp aynı zamanda hakemlik yapmamış birisidir, bu görevde olması başlı başına hatadır.

Tüpçü,yildirim demirören yönetimindeki türkiye futbol federasyonu’nda kurullarla ilgili tartışmalar büyüyor. son olarak, merkez hakem kurulu (mhk) başkanlığı’na atanan zekeriya alp’in hakem kökenli olmaması, bu görevi yerine getiremeyeceği gerçeğini ortaya çıkardı. eski hakemlerden cem papila, “sayın zekeriya alp, bu görevi yapamaz çünkü, tff 2009 yılında uefa hakem konvansiyonu’na dahil oldu.

SIVAS58FOREVER 04.03.2013 19:36

[QUOTE=Murad_Kelleci58;839957]Ya sadece bu posizyon değil ki ;

ilk yarı'da atıff'ın ceza sahasına ortasında Rajnoch buz gibi golü iptal ettiler..

Atıff'ın top ayağından çıktığında bizden hiç bir oyuncu ofsatta degildi.. Top eneramoya geldi, ama eneramo o topa dokunamadı, o dokunuşu yapsa rajnoch'un pozisyonu ofsayt.. Ama gel gör ki bu kadar basit bir kararda bile ipimizi çekmeye hazır o kadar cellat var ki .. Orta hakem penaltı yarattı, yan hakem buz gibi golü yedi.. Serdar Aziz caddede gezerken öyle birinin boğazına sarılsa gün alır, maalesef ki kartı yiyen biziz..

Sahipsiziz, sahipsiziz.Sahipsiziz..

Nerde futbol ulemaları.. Sansar, Bünyamin Gezer terlikleri, yalakalar, çapulcular nerdesiniz.. Geçen sene şampiyonluk play-off'undan bizi dışlayan zihniyet ile bu sene ki hakem hatalarından haybeye kaybettiğimiz onca puanları çalanlarda aynı zihniyet.. Değişen maalesef pek birşey olmuyor..

Tamam Rıza Hoca'da bazı maçlarda bizler gibi izliyor.. Tercihleri yanlış.. Hangimizin hayatta yaptığı tercihler yüzde yüz doğru ki.. Doğruları varken de eleştiriyoruz.. Bunda bir ayar olmalı değil mi..? Bir teknik direktörün oyuna etkisi %7-8 lerde iken Rıza Hoca'ya da hak vermemek haksızlık olur..

fener maçından sonra, Sansar'a serzenişleri ayyuka çıkan Rıza Hoca nerdeyse suçlu adledilen bir ortamda söyleyin dostlar bize kim yada kimler sahip çıkacak..

bu takım ben inanıyorum ki ; bulunduğu konumu haketmiyor.. Nasıl 3 hafta sıfır çektiyse bu takım, ben inanıyorum ki biz önümüzdeki Antalya-Akhisar ve Ordu maçlarından 3'te 3 yapıp çıkacağız..

Takıma'da güveniyorumm.. Gün birlik olma günüdür..

Herkese selam ve saygılar..[/QUOTE]

Son haftalarda bu sitede okuduğum en iyi analiz ve en yapıcı yorumlardan bir tanesi, kaleme alana teşekkür ederim, gün birlik olma günüdür, buna ihtiyacimiz var

Ferhat06 04.03.2013 20:16

Bu pozisyon süperligdeki hakemlerin bize yaklaşımı noktasında TURNUSOL işlevi gördü;gaddarca bir faule maruz kalan Sivassporlu topçu sarıkart yedi.Herkes için ADALET demek lazım.

58MUAMMER58 04.03.2013 20:28

[b]adalet böyle olmaz bjk maçında yüzde yüz penaltımızı vermeyen ondan daha yumuşak harekete üstelik faul bile değilken ceza sahasının içinde değilken penaltı çalan ofsayt olmadığı halde attığımız buz gibi golü vermeyen karaktersiz hakemler canını kurtarmak için gayri ihtiyari hareket yapan oyuncumuza sarı kartı veriyor piechin boynunu kıracak hareket yapan serdara sarı değil ikaz bile etmiyor üstelik bide rakip oyuncuların hepsi çocuğu linç etmeye kalkıyorlar eski hakem bozuntularıda herikisinede kırmızı verilmeli diyenlerin taRAFsız olduklarına inanıyorum[/b]

selimdelen 05.03.2013 07:43

bu maç yönetiminden sonra hakemi super lig macları yonetemez olması gerek en azından orta hakem olarak yonetememesi sart tabi adaletli olan bir federasyon olması gerek bunun icin yada yürekli federasyonmu demek lazım.

tekdoktirin 05.03.2013 10:20

selam olsun bun lara hakemlik yap tırana ayıpnerde olur sizce t f f yonu hakemler yeter yerer bu maçta hakemı çıkar mayalım emliyet ede duyrulur pankartlarla deil göreviniz yapın ne askere ne polise kur şun sık madık bız bu bu mukaddes top raklarda göreviniz yapın ve evet g yapın

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:28.