SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   En Tatlı Antreman (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35721)

tekdoktiri 08.03.2013 18:59

Cevap: En Tatlı Antreman

güzel bunlar olmalı hoş benimser ve ya benim semmessiniz fikirdir

sivasfutbol 08.03.2013 21:35

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840802]Arada ciddi fark var, sen yazında sözde diyorsun ki Rıza Hoca ilk geldiğinde bizi düşmekten kurtarmadi, zaten o sene Ankara hükmen düşürüldü, Diyarbakır da farklı nedenlerle düştü biz de onlar sayesinde ligde kaldık diyorsun, bi de Rıza Hocaya soruyorsun o sene o takımlar olmasa sen bizi bu ligde tutamazdin diye, şimdi bu yorum mu? Bahsettigin sene takımın başında Mesut Bakkal vardı, sen tamamen saçmalamissin. Senin Riza Hocanın başarısını küçümsemek icin boyle bilgisizce yazıyor olman futbol dan ne kadar anladığını da gösteriyor, madem bilmiyorsun bi zahmet aç internetten arastir ve öğren, araştırma zahmetine bile girmeyecek kadar tembel bir kisilikken sen kim atom karınca gibi çalışkan bir hocayı eleştirmek kim, eğer bilgisizce yazarsan boyle morarirsin[/QUOTE]

Minareyi çalan kılıfını uyduruyor sende tutturmuşsun bir Rıza hoca iyi iyi diye! Akraban mıdır nedir anlamıyorum. Sus artık yeter ya kendisi bu kadar derdine düşmemiştir sana ne oluyor be adam. Parayı kazanan o derdine düşen sen. Sivasspor kulübü Halka aittir şahsi bir sahibi yoktur. O orada para kazanıyorsa bizim vesilemizle kazanıyor.

SIVAS58FOREVER 08.03.2013 22:01

[QUOTE=sivasfutbol;840804]Minareyi çalan kılıfını uyduruyor sende tutturmuşsun bir Rıza hoca iyi iyi diye! Akraban mıdır nedir anlamıyorum. Sus artık yeter ya kendisi bu kadar derdine düşmemiştir sana ne oluyor be adam. Parayı kazanan o derdine düşen sen. Sivasspor kulübü Halka aittir şahsi bir sahibi yoktur. O orada para kazanıyorsa bizim vesilemizle kazanıyor.[/QUOTE]

Sen haksızlık karşısında sessiz kalabiliyor musun? Ben mert bir Sivas'liyim ve haksızlıklar karşısında susmam. Bu adam diyor ki Ankara ve Diyarbakır olmasa o sene Rıza Hoca Sivas i kurtaramazdi, düşürürdu, ama o sene Rıza Hoca takımın başında bile değildi. Böyle bir iftira karşısında sen sessiz kalabiliyorsan sana sözüm yok

58 SiVaSıM 58 08.03.2013 22:01

sivasspor bizim aşkımızdır

sivasfutbol 09.03.2013 09:55

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840818]Sen haksızlık karşısında sessiz kalabiliyor musun? Ben mert bir Sivas'liyim ve haksızlıklar karşısında susmam. Bu adam diyor ki Ankara ve Diyarbakır olmasa o sene Rıza Hoca Sivas i kurtaramazdi, düşürürdu, ama o sene Rıza Hoca takımın başında bile değildi. Böyle bir iftira karşısında sen sessiz kalabiliyorsan sana sözüm yok[/QUOTE]

Ya kardeşim geçmiş mazide kaldı! Bugüne bakacaksın! Senin lafına bakarsak Bülent Uygun'da iyi teknik direktördü! Ama Sivas'tan küfür yedi öyle gitti. İlla rızayada mı öyle yapsın bu taraftar!

yigidolar06 09.03.2013 11:59

[QUOTE=SIVAS58FOREVER;840941]Küfür etmek sana yakisabilir ama Sivas'lilara yakışmaz, sen stadda Riza hocaya küfür etmeyi istersen bir dene bakalım, linç mi edilirsin hastanelik mi bilinmez, stad ağzına kadar Riza hoca sevenleriyle dolu[/QUOTE]
[B]Rıza hocana söyle antalya maçında bu taraftarın hışmından nasıl kurtulur onun hesabını yapsın[/B]

ROMANTİK KATİL 09.03.2013 12:00

Ye tatlıyı Yen Antalyayı parola bu olsun.

sivasfutbol 09.03.2013 15:09

[QUOTE=yigidolar06;840955][B]Rıza hocana söyle antalya maçında bu taraftarın hışmından nasıl kurtulur onun hesabını yapsın[/B][/QUOTE]

Eline sağlık güzel vermişsin cevabını :) Görmemiştim yazdığı yorumu. Biz küfür etmeden gönderelim Ertuğrul Sağlam gibi çiçeklerle gönderelim istiyoruz.

B.DUMANLI 09.03.2013 18:00

Antremanda tatliyi yediniz,kurbani kestiniz birde üstüne üstlük moral yemegi yediniz.Simdi ne istiyorsunuz artik?Bir kursun döktürmeniz kalmisti fakat onu atladiniz.
Hersey bir yana umarim teknik kadro ve futbolcular bir hata yapipda Antalya´ya yenilmezler aksi halde Sivasspor´da taslar yerinden oynar....

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:56.