SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   İzmirli Yiğidolar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=113)
-   -   Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35741)

58MUAMMER58 12.03.2013 14:03

Cevap: Küme Düşecek 3. Takım Hangisi Olur?

[b]gönlüm trabzonun ibb antepin düşmesini isterim trabzonun kalecileri olmasaydı şimdi ligindibinde olurdu zaten weboyu satarak büyük yanlış yapan ibbde takımı çok daıtan antepde hakediyor ordunun oynadığı topdan bişey anlamadım karabükde fixtürü çok bozuk ben gerek fixtür gerek takımların oynadığı futbola göre karabük ordu antep ibb bu 4.lüden 1nin özelliklede ordunun işinin çok zor olduğuna inanıyorum sivas ve elazığ iyi top oynuyor trabzonuda mhk tff hükümet hakemler herzeman olduğu gibi kurtarır ancak korkudan oyuncular şehri terkeder alltaki takımlarda kazanırsa öyle düşer düşşe bile meclis küme düşmeyi kaldırır ligi 21 takımlı yapaR[/b]:mad:

Örükcülü 12.03.2013 14:03

[B]İstanbul Büyükşehir Belediye Spor Klübü DÜŞSÜN !.[/B]

58sinan58 12.03.2013 14:04

şampiyonluğa oynadığımız sene bizi şampiyonluktan eden gaziantep veya ibb den biri olsun isterim ama yinede ilk tercihim antep hiç değilse ibb sayesinde istanbul da takımımzın maçına gidiyoruz

PETKOVİC 12.03.2013 14:06

Allahım nolur trab2-0n düşsün temiz lig istiyorlardı görsünler ebelerini :D

58hayati 12.03.2013 14:07

ibb..BAŞTA antep.. ve TRABZON.İNŞ DÜŞERLER..

chatlaq 12.03.2013 14:07

tabi ki temennimiz trabz10spor un küme düşmesi. eğerki bu olmazsa gantep düşer işallah. fazlasıyla hak ediyor.

cemahmety 12.03.2013 14:12

İBB düşsün şampiyonluğumuzu aldıkları maç hala aklımda

58sinan58 12.03.2013 14:12

[QUOTE=58MUAMMER58;841471][b]gönlüm trabzonun ibb antepin düşmesini isterim trabzonun kalecileri olmasaydı şimdi ligindibinde olurdu zaten weboyu satarak büyük yanlış yapan ibbde takımı çok daıtan antepde hakediyor ordunun oynadığı topdan bişey anlamadım karabükde fixtürü çok bozuk ben gerek fixtür gerek takımların oynadığı futbola göre karabük ordu antep ibb bu 4.lüden 1nin özelliklede ordunun işinin çok zor olduğuna inanıyorum sivas ve elazığ iyi top oynuyor trabzonuda mhk tff hükümet hakemler herzeman olduğu gibi kurtarır ancak korkudan oyuncular şehri terkeder alltaki takımlarda kazanırsa öyle düşer düşşe bile meclis küme düşmeyi kaldırır ligi 21 takımlı yapaR[/b]:mad:[/QUOTE]

çok doğru bir tespit abi trabzon ne yapar eder bir şekilde kalır gönül tabiki ister trabzonun düşmesini ama çok zor bir ihtimal

HababamHa 12.03.2013 14:12

benim gönlümde ferman dinlemedi bende trabzona tıhladım.:)

Cley 12.03.2013 14:14

gönlüm trabzondan yana. Ama Karabük bakkalı kapatacak galiba.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:29.