![]() |
Cevap: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Avrupa da Başa
R.Madrid. Neden olmasın. İyi futbol herşeyi getirebilir
|
[QUOTE=Rallim58;842033][B]Ben başaramıyorsam sen de başar(a)ma düşüncelerini, "yiğido" olarak kafamızdan silelim...
Ancak o zaman farkımız farkedilir...[/B][/QUOTE] hay ağzına sağlık gardaşım sivasımızın gelişmemesinin temelindede bu yohmu işte bak hepimiz çil cücüğü gibi gurbete dağaldık komşumuz aldığımız eşyada gözü kalır benim yoksa onunda olmasın bırakın bu kafaları avrupada türkiyemi gururla temsil edenlere başarı gösterenlere başarı dilerim kıskaçlık çekemezlik dedikodular hepimizi yıhıyor yıhmayada devam ediyor eskiden ne derlerdi eyi dileki komşuna eyilik gelsin başına. şimdiki nesil ah gardaşım ahhh |
[QUOTE=Salim58;842039][B]Şampiyonlar Ligin'de Galatasaray'ın çeyrek finaldeki rakibi İspanya temsilcisi Real Madrid oldu.
Aslana Real Madrid karşısında başarılar dilerim.[/B][/QUOTE] UEFA Avrupa Liginde Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi İtalyan temsilcisi Lazio oldu. Kanarya'ya Lazio karşısında başarılar dilerim. |
[B]Şampiyonlar liginde Real Madrid karşısında Galatasaray'a,
UEFA liginde ise Lazio karşısında Fenerbahçe'ye başarılar dilerim.[/B] |
[QUOTE=noname87;842018]Kusura bakmayın ama bunlar biz Braga'ya Anderlecht'e yenilince kafa bulmuşlardı.Barca Chelsea gelsin de o zaman bakalım ne yapıyorlar.[/QUOTE]
Vallah kusura bakmada, anderlechtin sahasinda oynarken, taraftarlar arasinda gs, fener, besiktas, trabzon formalari gordum hepsi Sivassporumuzu desteklemek icin gelmislerdi, 5-0 dan sonra bizim Sivaslilar sustu fener gs formali arkadaslar desteklemeye devam ettiler, o yuzden avrupada oynayan tum takimlarimiza basarilar diliyorum... |
İstanbul takımlarına başarı dilemek bindiğimiz dalı kesmek gibi.Onlar kazandıkça içimizdeki İrlandalı sayısı artıyor ne yazıkki.
|
Gönlümüz tabii ki Real Madrid'ten yana. Real'in tur atladığı gün biz de forumlarda tur atacağız inşallah. Biz Avrupa'da oynarken İstanbul takımları taraftarları bizimle dalga geçtiler, kimse Türk takımı gözüyle bakmadı. Yemişim Türk takımı yalanını. Benim için tek Türk takımı da Milli Takım da Sivasspor'dur. İstanbul takımlarını ve sözde Milli takımı hiçbir zaman desteklemedim, bugün de desteklemiyorum!
|
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye avrupada başarılar dilerim.Zamanında Galatasaray UEFA kupasını kaldırdığı zaman fenerliside beşiktaşlısıda destekledi.Sonuçta bizi Türkiye'yi AY YILDIZlı bayrağımızı temsil ediyorlar. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz.zaman birlik olma zamanı zamanıdır.birbirimizin kuyusunu kazarak düşmanı kendimize güldürmeyelim.Biz herşeyden önce Türk'üz.Ben yapamıyorsam hiç kimse yapmasın benim yoksa kimsenin olmasın gibi saçma sapan,kin nefret çekememezlik dolu düşünceleri hangi ruh haliyle söylüyorlar.Nasıl Müslümanlıktır Nasıl Türklüktür bu ne cahil bir tutumdur?
İnşallah Türk takımlarımız bir gün Avrupa Süper Kupasında karşılaşırlar.İnşallah SİVASSPOR'umuzuda er ya da geç Avrupa'da başarıdan başarıya koşarken adından söz ettirirken görürüz AMİN. |
[QUOTE=BOUN;842058]Gönlümüz tabii ki Real Madrid'ten yana. Real'in tur atladığı gün biz de forumlarda tur atacağız inşallah. Biz Avrupa'da oynarken İstanbul takımları taraftarları bizimle dalga geçtiler, kimse Türk takımı gözüyle bakmadı. Yemişim Türk takımı yalanını. Benim için tek Türk takımı da Milli Takım da Sivasspor'dur. İstanbul takımlarını ve sözde Milli takımı hiçbir zaman desteklemedim, bugün de desteklemiyorum![/QUOTE]
Süper.Eyvallah.Ama milli takım hepimizin. |
Yurt dışında yapılan maçlar milli maç gibidir ülke olarak desteklenmeli onların aldığı her başarı ülkemizi sıralamada yükseltiyor. Böylelikle avrupaya daha çok takım gönderebiliriz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:42. |