![]() |
Cevap: Kupa Programı Belli Oldu
Sayin mecnun baskan calimbayin istifasini degerlendirirken cok manidar bir kelime kullandi bunu zannediyoruzki ortami sukunete baglamak icin söyledi söyledigi sudur gitmekyok gidersek beraber gideriz bu kelime bu cemiaya cok agiroldu sayin baskan bunun yerine daha baska bir sözcük kullansaidi herhalde daha iyi olurdu ama biz o sözü ortami sakinlestirmek icin kabul ediyoruz biz gurbette uzakta oldugumuz icin oradaki ortamin ne derece gergin oldugunu tabiki bilmiyoruz insallah söylenen o kelime dedigimiz gibi anlasilir.
|
14.04.2013 Sivasspor-Genclerbirligi süperlig
17.04.2013 Sivasspor-Trabzonspor kupa 21.04.2013 Kayserispor-Sivasspor süperlig 28.04.2013 Sivasspor-Istanbul bbsk süperlig 05.05.2013 Galatasaray-Sivasspor süperlig 08.05.2013 Trabzonspor-Sivasspor kupa 12.05.2013 Sivasspor-Karabükspor süperlig 19.05.2013 Elazigspor-Sivasspor süperlig |
Trabzon iyi gitmiyor tur için şansımız bence epey var.
|
Artik final ve kupa Zamani neden olmasin Trabzonspora simdiden gecmis olsun....
|
Trabzon'un bu sezon kötü performansı ve tek şeçeneğinin kupa olması beni korkutuyor açıkcası.Oyunlara kurban gitmeyiz inşAllah.
|
Ligdeki bu kadar kötü gidişe tahammül etmemizin tek sebebi ve anlayışla karşılayabilmemizin tek sebebi kupadaki bu maçlar fikstür olarak içeride çok maçımız var ve biz içeride iyi oynayan bir takımız İnşallah kupada finale çıkan taraf oluruz
|
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. İnsallah kupada finali görürüz. Bu sezon yeteri kadar üzüldük. Bari kupada bişeyler yapalımda bu ölü topragı üzerimizden bir nebze olsun atalım.
|
Yönetim biletlere katılım çok olması için biletleri şimdiden çıkarmalı ve bilet fiyatları:
Kale arkası 10 Maraton 20 Vip 30 diye olmalı diye düşünüyorum sizce nasıl olmalı ?.. |
Ben olaya farklı pencereden bakmak istiyorum... Rakibimiz Trabzonun bu hafta ve ondan sonraki haftadaki rakipleri adeta can çekişen rakipler. İlk önce Akhisar deplasmanına gidecekler. Bu maçın sonucunda eğer Akhisar mağlubiyet alırsa adeta havlu atacak diyebilirim. Fener karşısında ki oyunlarını bir nebze geliştirirlerse ve bize karşı oynadıkları gibi agresif olurlarsa ben açıkca söyleyeyim Akhisar puan yada puanlar alabilir. Buda Trabzonun puan kaybı demek. Daha sonraki hafta ise Orduspor gelecek Avni Akere.. Onlarında durumları vahim. Yine bize karşı iyi futbol oynamışlardı. Belkide galibiyeti kaçırmışlardı. Yine zor bir müsabaka olacak onlar için. Ters bir sonuç neden çıkmasın.
Bunu şu nedenle söylemek istiyorum. Trabzon zor iki maç sonunda bize karşı oynayacaklar. Biz ise Eskişehirden puansız gelsek bile olası Gençler galibiyeti ile hemen hemen küme düşme fişini çekmiş olacağız. Rahat bir karşılaşma olabilir kafa olarak. Ama Trabzon hem küme hemde kupaya odaklanacak. Neden olmasın.. Gol yemeden alacağımız bir galibiyet bize tur kapısını açabilir. Her türlü deplasmanda açılacak rakibimize gol atma şansı verecek. Bunlar tabi ki varsayımlar. Tam terside olabilir. Ama desteğimizle dualarla inşallah finale çıkacağımıza inanıyorum. İşte o zaman... ''düşünemiyorum bile'' :D :D |
2 takımda dengesiz
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:40. |