SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sercan'a 50 bin euro ceza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35848)

punisher58 06.04.2013 12:30

Cevap: Sercan'a 50 bin euro ceza

yanlıs hatırlamıyorsam soyadı oflaz olan yöneticimiz daha ligin başında nail beyin programında hedefimiz ligden düşmeyelim yeter gibi bir laf etmişti

Morten58 06.04.2013 12:49

Sivasspor Yönetim Kurulunun da isine geldi , 10 000 tl para Cezasini Sercan'dan alacaklari parayla öderler. Borc filan yapmaya gerek yok. Artan parayi , yatirim mi yaparlar orasinida Allah bilir.

Yusuf Çevik 06.04.2013 12:55

Piech Sivasspor`da kalmalı diye düşünüyorum,bu sene Rıza hoca için son diye düşünüyorum bu seneden sonra büyük ihtimal yollar ayrılacak.

PETKOVİC 06.04.2013 13:31

adama verdiğiniz bütün parayı almışsınız zaten yazık günah o kadar ağır olmamalıydı

ROMANTİK KATİL 06.04.2013 13:51

Ben cezanın alınacagına pek ihtimal vermiyorum. İçin içinde baska seylerde olabilir. Ama su varki İT takımlarında oynayan Sercan vb futbolcular iyi olsalar bize veya baska Anadolu kuluplerine vermzler. Nerde işi bitmiş adam var Rıza hoca getiriyor basımıza sonrada inatla forma veriyor. Abdulkadir ve Piechin yedegi bile olamaz Sercan. Sezon sonu yönetimde gelecek olan yeni teknik heyetimizde transferlerde ince eleyip sık dokuyarak kariyerli futbolcular kovalamak yerine SİVASSPORUMUZA katkı yapacak basarıya ac oyuncuları kazandırmayı basarabilirler insallah.

favori58 06.04.2013 14:06

Asıl ceza Rıza çalımbaya verilmeliydi,

Mete209 06.04.2013 15:08

Ceza çok ağır olmuş. Muadilleriyle karşılaştırıldı mı acaba? Futbolcu gidecek diye istediğiniz gibi cezalandırmak olmaz! Etik değil! Hem de geçerli bir nedeni varken.

58MUAMMER58 06.04.2013 18:37

[b]öncelikle sivasspora alınması yanlıştı,servetin yaptığı geri dönüşü yapmadı yapacak gibide görünmüyor ,elbetteki sivasspor, dingonun ahırı değil canı isteyen kulübe gidip antrenman yapacak ,canı istemeyen ense yapacak ,oyundan alınınca hava yapacak ,bu takımın formasını yere atacak ,canı sıkılınca şehri terkedecek ,yok böyle bir futbolculuk anladığım kadarıyla kız arkadaşı rahatsızlanmış hocası yoksa yardımcıları vardı,yöneticiler vardı ,onlardan izin alabilirdi vermiyeceklerini sanmıyorum,geçerli binedeni olabilir verilen cezada çok ağır olmasaydı keşke [/b]

58fatihcan 06.04.2013 21:07

Adam geldiğinden beri isteksiz. Piech ise kendini göstermek için parçalanıyor. Ve o adam yedekte. Bu adam oynuyor. Ağlamak istiyorum

FORZA SİVAS 58 06.04.2013 21:29

erdal sarıları tanıyan varmı ??? bu cezayı kestiğinize açıkçası inanmıyorum sizde o yetenek ve güç yok.bu yönetimin acilen değişmesi gerek sercan gibi adamları nasıl alırız onuda anlamıyorum piech neden yokta bu var??

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:10.