![]() |
Cevap: Sercan A2 ile antrenmanlara cikacak
yerinde ceza. disiplinli davranmayı öğrensin..
|
Riza hoca varsin sercan gibi bir gece külübcülerle top oynyacagini hayal etsin ama Abdulkadir gibi piech gibi kendisini ispatlamis oyunculara kadroda yervermesin ondan sonrada timsah gözyaslari dökme rolu yapsin sivaslida buna inandi sansin hermac binbir dereden tepeden bahaneler le isi gecistir ondan sonrada ben öz sivasliyim diye nutuk atarsin bunlari kimse yemez heybene koy sana lazim olur bizim bunlara karnimiz tok sevgili hemsehrim.
|
A2 ile cikiyor demek sivasta futbolu bitti demek. Zira toplayip A takima cikana kadar lig biter. En iyi karar olmus bence
|
Bursa maçında biraz koşsaydı belki yenilmezdik... Allah iyiliğini versin....
|
Sercanın artık bazı şeyleri kendisi için gözden geçirmesi lazım.
|
İT takımının oyuncusu cok görmüyorum bu yaptıklarını. Sezon sonu defolup gitsin cöplügüne. Sivasspor dingonun ahırı degil Sercan efendi.
|
A2 ile antrenmana çıkmasının Sivasspora ne faydası olacak. Kocaman bir hiç. Oysa yönetim sözleşmeyi feshedip orta yere bıraksa, hem rezil olması adına hem de futbol hayatının geleceği adına "bu adamdan futbolcu olmaz" damgası vurulurken de Sivassporumuzun nasıl yönetildiğinin bir sesi olur, kimse Sivasspordan üstün değil diye Türkiye'ye duyurulurdu.
Yönetim bu fırsatı kaçırmamalı/kaçırmamalıydı. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:15. |