SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Abay'a Sivas-GB maçı verildi (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35868)

cemahmety 10.04.2013 19:00

Cevap: Abay'a Sivas-GB maçı verildi

Abay GS maçını da düzgün yönemişti zaten maçı zorlaştıran GS^nin çirkeflikleriydi, bu kadar puan kaybetmişken artık puan kaybına tahammülümüz yokkken hakem hatasını kesinlikle kaldıramayız

legolass 10.04.2013 19:09

sivasi dusurme trabzonu kurtarma calismalari hiz kesmeden devam ediyor. trabzon bolgesi hakemi deglmiydi bu guddusi

antik58 10.04.2013 19:22

mhk da aynı rıza hoca gibi belli bir şablon var sadece aralarında değişiyor yenilere fırsat verilmiyor 2 hafta olmasa 3. hafta yine aynı hakem bu adamın zararı bize cok umarım bu macıda baltalamaz...

sefilix 10.04.2013 19:35

12 Nisan Cuma günü Sivas 4 Eylül Stadyumunda Saat 20:00 da oynanacak olan Sivasspor - Gençlerbirliği maçını İstanbul Bölgesinden hakem Süleyman Abay yönetecek. Yardımcılıklarını ise Kemal Yılmaz, Alpaslan Dedeş ve Volkan Bayaslan yapacak.

Sivasspor'un Türk Telekom Ligi A Katagorisi, Süper Final Avrupa Ligi Maçı ve Ziraat Türkiye Kupası Maçlarında 1'er, Süper Ligde ise toplam 13 maçını yöneten Süleyman Abay ile ile Sivasspor Süper Ligde 6 galibiyet, 3 mağlubiyet almış ve 4 karşılaşma da beraberlikle sonuçlanmıştı. Abay'ın yönettiği maçlarda Sivasspor Süper Ligde rakip filelere 25 gol atarken kalesinde 20 gol gördü.

Süleyman Abay, yönettiği maçlarda Sivasspor'a 32 sarı kart, 6 kırmızı kart verirken rakiplerine 34 sarı 2 kırmızı kart gösterdi.

Süleyman Abay, Sivasspor - Gençlerbirliği arasında oynanan maçlarda 4 defa ile en fazla düdük çalan hakem olarak göze çarpıyor. Bu maçlarda Gençlerbirliği 1 defa gelip gelirken Sivasspor hiç galip gelemedi ve 3 karşılaşmada ise taraflara birbirlerine üstünlük sağlayamadı.

Abay, Sivasspor ile Trabzonspor arasında bu sezon Sivas'ta oynanan ve 2-0 Sivasspor'un galibiyeti ile sonuçlanan maçı yönetmişti.

12 Nisan Cuma günü 4 Eylül Stadı’nda oynanacak olan Sivasspor - Gençlerbirliği maçı Saat 20.00'da başlayacak.

savaş2 10.04.2013 20:04

***gs macında olayları flim gibi izleşmişti bu hakem. bizim bi önceki macta hatasız mac yönetmişti,beni asıl düşündüren rıza hocanın gene ne yapacağı,oyuncu deşikliğinde gene ayakta uyuyup rakip teknik adamın ne yapacağını izleyecektir büyük ölcüde,oda şu demek atı alan üsküdarı gecmiş olacak.

Kokomo 10.04.2013 20:45

Süleyman Abay en iyi hakemlerimizden birisidir ve G.Saray - Mersin İY maçını da son derece iyi yönetmiştir.

BU hakemin tartışma konusu olmasının sebebi, GS & BİZANS camiasının çirkefliği ve Fatih Terim'in iğrenç derecedeki seviyesiz hareketleridir.

Bizim maçta da son derece hakkaniyetli olacaktır, göreceksiniz ...

58MUAMMER58 10.04.2013 21:06

[b]sivasspor öyle bir maç oynamalıki hakem makem bahane olmasın ,biz birçok maçta hakem hatalarını ağzımıza bile almadık,çünkü çok kötü oynamıştık ,kötü oyunumuz hakem hatalarını gölgede bırakmıştı,bu maç farklı kimsenin hata yapma lüxsü yok,özelliklede orta hakemin ,alpaslan dedeş mimli yardımcı hakemlerden umarım iyi maç yönetirler[/b]

Kasim58 10.04.2013 21:27

Asıl beni endişe ile düşündüren hakemlerden daha Çok
Mr Rıza'nin ne yapacagı herif saatlı bomba gibi nerede ne yapacagı hiç ama hiç belli değil.
Hakem hataları ile Rıza hatalarını bir teraziye koysak hangisi daha ağır basar acaba?
Hakem hatalarına bağırıp,çağırıyoruz, şikayet ediyoruz,imail atıp,telefonacıp bir sekilde şikayetlerimizi dile getiriyoruz.(Kaide'ye alan olmasada)
Rızay'ı kime şikayet edeceğiz???Orduspor maçından sonraki harakatını malum herkes gördü buna rağmen Başkan sahip çıktı Rıza beye.

Geçmiş sezonlarda lig biterken inanın üzülüyordum Sivasımın maclarini izliyemiyorum diye tek teselli Avurpaya kampa gelince ziyaretlerine gitmekle yetiniyordum vakit buldukça.
Şimdi ise Allahtanki son 6 hafta kaldı Rıza Efendi'nin gitmesine diye ligin bitmesini iple çekiyorum.

ROMANTİK KATİL 10.04.2013 22:10

Gördügünü calsın baska birsey istemiyoruz.

gogohan 10.04.2013 23:04

Abay ile kaybedeceğimiz düşünmüyorum. Aleyhimize bariz hata yapmaz diye düşünüyorum. Yeterki bizim adamlarımız adam gibi oynasın.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:40.