![]() |
[QUOTE=cavusbasli_58]gardas ins pazar gunu trubundekı yerımızı alacagız ve b.j.k ya gereken dersı de verıp DEMİRÖREN İ işinin basına gerı gonderecegız yazık adama yaa b.j.k için işinden gucunden oluyor :))))[/QUOTE]
VALLA HAKLISIN KARDEŞ İŞLERDE ESKİSİ KADAR İYİ DEĞİL ADAMA İYİLİK YAPMIŞ OLACAZ ASLINDA ÇOK HAYIR DUASINI ALACAZ DEMİRÖRENİN::D |
[FONT="Arial Black"][COLOR="DarkRed"]GECE MACI VE GUZEL BI TRUBUN DESTEĞİ OLACAK İNŞALLAH YIGIDOLAR DESTEĞİMİZE VE COSKUMUZA ESLIK EDER..[/COLOR][/FONT]
|
[b]Çoşkulu bir tribün desteği ile bu maçı inşallah kazanacağız...Ben en çok aramızdaki İrlandalıları merak ediyorum...Sivaslı olupda Beşiktaş tribününe kimler gidecek...Bu çok önemli şimdiden onları kınıyorum...[/b]
|
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Çoşkulu bir tribün desteği ile bu maçı inşallah kazanacağız...Ben en çok aramızdaki İrlandalıları merak ediyorum...Sivaslı olupda Beşiktaş tribününe kimler gidecek...Bu çok önemli şimdiden onları kınıyorum...[/b][/QUOTE]
İralanda ney yaw REis???:D |
İNŞALLAH KİMSE NANKÖRLUK YAPMAZ.HERKES SİVASSPORLU OLMASI LAZIM.
|
[QUOTE=DJMuRaT]İrlanda ney yaw REis???:D[/QUOTE]
[b]Aramızdaki Sivaslı olupda Beşiktaşı destekleyen şerefsizlerden bahsediyorum...Fener maçında bu oldu yani bu maçtada olacak...[/b] |
[QUOTE=serhankaburcuk][b]Çoşkulu bir tribün desteği ile bu maçı inşallah kazanacağız...Ben en çok aramızdaki İrlandalıları merak ediyorum...Sivaslı olupda Beşiktaş tribününe kimler gidecek...Bu çok önemli şimdiden onları kınıyorum...[/b][/QUOTE]
Sivaslı K...ler İstanbulu Destekler............... |
İstanbul takımları, out Sivasspor, in. |
[QUOTE=Orhan_Nilay]İstanbul takımları, out
Sivasspor, in.[/QUOTE] [b]İstanbul takımlarını tutan Sivaslılar OUT... Sivassporu tutan Sivaslılar İN...[/b] |
maçta olamayacagız ama kalbimiz sivasla
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 15:07. |