![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Pozisyon vermedigimiz bir macta gol yedik, o pozisyonda hakemin hic sucu yok. olacagi varmis ve ümit yapilmayacak bir hata yapti. trabzonda beraberelige oynarsak geceriz Insallah.
|
Beyler bozmayın tadı son dakika amatör faulle gol gördük kalemizde ama kazanan biz olduk. Tur şansı yüzde 70 elimizde şuan. Orada bulacağımız gol ve goller onların bütün ümitlerini bitirir.
[B]Maçın adamı Aatif. Ligin en iyi 4 5 oyuncusundan biri. [/B] Rıza hocanın sistemsel hatası skor bizdeyken sahanın en iyisi olan Aatif'ı çıkarıp ön libero alarak takımı geriye çekiyor ve her zaman da gol yiyoruz. |
Bu kadar taraflı maç anlatılmaz ya yemin ediyorum !
|
aha buraya yazıyorum bu trabzonu trabzonda da yeneriz. yanarım yanarımda o golü yediğimize yanarım. o gol olmasa şu an uefa avrupa ligindeydik.
|
atv ye ve futbol federasyonuna rağmen finale çıkacagız inşaallah..
|
BU ÜLKEDE LİG VEYA KUPA YAPILMASINA GEREK YOK !
HERKES AMA HERKES 4 BÜYÜKLERİ TUTUYOR ! Bu hakemlerle Bu Medya İle Bu Gazeteciler ile Zaten bize kupa filan vermezler ... YAZIKLAR OLSUN SANA GÖCEK HAYSİYETSİZİ ... |
[B]Hakem de yorumcular da zerre kadar umurumda değil. Bugün bizi yakan tek kişi Ümit'tir. Bu kadar net söylüyorum. Bütün takımın emeğine yazık. Son dakikada arkadaşlarının emeğini çaldı resmen, rezil etti bıraktı, çok yazık. Trabzon sabaha kadar oynasa duran top hariç gol atamazdı, sen orada o adamı niye çekersin be hey gafil.[/B]
|
bizim orda 1 gol atmamız durumunda onlar 2 farkmı yapması lazım:) biri anlatsın:):D
|
Atv Fedarasyon Fenerbahçe-Trabzon finali istediklerini belli ettiler deplasmanda da kazanıp bu oyunu bozucaz inşallah!:mad:
|
Sivasspor bugün çok iyiydi...
Herkes üzerine düşeni yaptı... Bu kadronun sahaya doğru sürülmesi halinde, golü düşünmesi halinde neler yapabileceğini gösterdi... Maçın yıldızı Aatıftı... Sahada topu ayağına aldığı anda Allah vergisi hızlı düşünme yeteneği ile güzel işler çıkardı. Top ezmedi. Futbolu bildiği için arada top çaldı defansa yardım etti. Rıza Efendinin dalaşmasıyla hakem kötüydü yorumları yapılabilir. Son dakika da Ümit o hatayı yapmasa ve o gol olmasa kim hakeme tek kelime ederdi. Bunun yanında ilk yarı Ziya'ya yapılan hareket penaltıydı, atladı. Olabilir. Bunların arkasına sığınmamalıyız. Senin futbolcunda yaptı 90+1 de çok ciddi bir hata... Senin takımında doğru dürüst baraj kuramadı, yaptı hata... Maçın kötüleri; [B][U]Grosicki;[/U][/B] Rıza Efendinin suyuna kapıldı, onunla dalaşacağım diye topunu oynamıyor veya şişmiş oynayamıyor. [B][U]Ve Bence Trabzonspor için Çantadan Tavşanı çıkaran adam, kimmi Rıza Çalımbay;[/U][/B] Pedriel değişikliğine kimse sesini çıkaramaz ama sahada ayağında en güzel topu tutan Aatıfken, adam moralliyken ne diye çıkarırsın bu çocuğu... Adam futbolcu bir senedir aralıksız forma giyiyor, 90 dakikayı tamamlayamıyorsa bu adam sen Teknik Direktör olarak ne diye orda oturuyorsun. Girdi Adem ne yaptı? Kalsa Aatıf Adem'den eksik ne yapardı? Şunu bu adamın kafasına sokamadık gitti, kardeşim senin takımın öndeyken takımın önde oynayan adamları Eneramo-Aatıf-Kamil-Erman bunlardan birini çıkarıp Kadir-Hakan ikilisinin yanına Adem-M.Nas'ı alman antrenörlük değil. BU ben geriye yaslanıyorum hadi gelin üstümüze demek. Antrenörsen üstüne gelen takıma karşı çıkar o dörtlüden birini sok Pedriel'i sok Piech'i... Ondan sonra hakem'le dalaşmalar falan filan... BU takım hakemlere rağmen, kendi teknik direktörüne rağmen Trabzonu Trabzon'da yenecek güç ve kapasiteye sahiptir. Bu akşam bunu göstermiştir. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:00. |