SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay'a 1 maç ceza (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35934)

existence 20.04.2013 12:37

Cevap: Çalımbay'a 1 maç ceza

bunlara küfür etsek hoşlarına gider en güzel cevap bolca puan toplamak ve kupayı kazanmak. Kendi elleriyle kupayı bize teslim edecekler ve s.miş sıpa gibi arkasını dönüp gidecekler. en güzel cavap bu olacak onlara.

Çılgın Türk 20.04.2013 12:38

Ya arkadaslar birakin sallamayi ve komplo teorileri üretmeyi'de aciklamayi önce bir okuyun. Acikalamada ne deniliyor?

[QUOTE]Aynı müsabakada SİVASSPOR Teknik Sorumlusu RIZA ÇALIMBAY'ın, [B]müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle [/B]1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI CEZAS[/QUOTE]

Simdi yapilacak bir is var: Tahkim'e itiraz etmek. Görüntülü savunma yapmak.
Eger görüntülerle hakeretin olmadigi ispatlanirsa ceza kalkar!!

58sinan58 20.04.2013 12:39

[QUOTE=kaptann58;848908]birileri düğmeye bastı sivasspor düşürülecek buna bizde tarfatr olarak yardım ediyoruz takımın bu zor günlerinde destek yerine köstek oluyoruz hepimiz eleştiriyoruz yönetim olsun hoca olsun futbolcu olsun bu saatten sonra kimseyi eleştirme lüksümüz yok[/QUOTE]

zaten düğmeye çoktan basmışlardı da sivasspor un kaderiyle oynama konusunda vitesi iyice yükselttiler

Salim58 20.04.2013 12:50

[QUOTE=Çılgın Türk;848912]Ya arkadaslar birakin sallamayi ve komplo teorileri üretmeyi'de aciklamayi önce bir okuyun. Acikalamada ne deniliyor?

Simdi yapilacak bir is var: Tahkim'e itiraz etmek. Görüntülü savunma yapmak.
Eger görüntülerle hakeretin olmadigi ispatlanirsa ceza kalkar!![/QUOTE]

[B]Yarın maç var sen, Tahkim'e itiraz edilirse ceza kalkar diyorsun tahkimin toplanacağınımı düşünüyorsun...

Hocamız 1 maçlık cezayı çekecek yarın takımın başında olmayacak.[/B]

Çılgın Türk 20.04.2013 12:53

[QUOTE=Salim58;848915][B]Yarın maç var sen, Tahkim'e itiraz edilirse ceza kalkar diyorsun tahkimin toplanacağınımı düşünüyorsun...

Hocamız 1 maçlık cezayı çekecek yarın takımın başında olmayacak.[/B][/QUOTE]

Gökhan Zan icin Pazar günü apar topar Kayseri macindan önce toplanmamis miydi Tahkim?
Yarin mac olduguna göre bugün itraz yapip mactan önce kararin cikmasini saglamak gerekir!

Salim58 20.04.2013 13:03

[QUOTE=Çılgın Türk;848916]Gökhan Zan icin Pazar günü apar topar Kayseri macindan önce toplanmamis miydi Tahkim?
Yarin mac olduguna göre bugün itraz yapip mactan önce kararin cikmasini saglamak gerekir![/QUOTE]

[B]Ben Gökhan Zan'dan bahsetmiyorum konumuz Sivasspor konu Sivasspor olduğu için toplanmaz diyorum. Başkaları için pazar günü toplanırlar bizim için cumartesi toplanmazlar kardeşim. Onun için büyük ihtimal yarınki maçta Rıza hoca takımın başında olmayacak deyip noktalayalım..[/B]

58fatihcan 20.04.2013 13:07

[QUOTE=Çılgın Türk;848897]PFDK ceza vermek mecburiyetinde, cünkü tribünlere gönderilmek otomatik cezayi beraberinde getirir, aynen kirmizi kartta oldugu gibi. Önemli olan Tahkimden cikacak karar.[/QUOTE]

Bende oyle biliyorum. En az bir ceza yiyecek. Haksiz bile olsa

Çılgın Türk 20.04.2013 13:08

[QUOTE=Salim58;848920][B]Ben Gökhan Zan'dan bahsetmiyorum konumuz Sivasspor konu Sivasspor olduğu için toplanmaz diyorum. Başkaları için pazar günü toplanırlar bizim için cumartesi toplanmazlar kardeşim. Onun için büyük ihtimal yarınki maçta Rıza hoca takımın başında olmayacak deyip noktalayalım..[/B][/QUOTE]

Ama eger diyorsan biz itiraz da yapsak Tahkim Gs'li Gökhan Zan'da oldugu gibi pazar günü olanüstü toplanti yapmaz cünkü biz kendi yagi ile kavrulan bir Anadolu takimiyiz. O yazamanda ben derim ki: Sen önce bir itirazini yap, eger toplanmazlarsa o zaman TFF'yi elle tutulur elestirebilecegin bir gerekcen olur. Önünde bir emsal var. Zan icin olanüstü toplaniyorlar ama Calimbay icin topalanmiyorlar diye cifte standarti TFF'nin yüzüne vurabilirsin!

H_Turan 20.04.2013 13:23

yazıklar Olsun Kural hatası yapın sonra hiç bir olmamış gibi bize haksız yere ceza verin Sivassporu İstemiyorlar ligde bunun başka açıklaması yok

poolat58 20.04.2013 13:33

bu sene yapmadıkları bir bu kalmıştı haftaya da sahamızı kapatın tamam olsun o.ç ları :mad:

WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:21.