SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Maçı Değerlendirelim (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=35939)

buraks58 21.04.2013 19:05

Cevap: Maçı Değerlendirelim

Maçta göze çarpanlar : takımdaki kıpırdanma çok güzel. taraftarın tepkisinden sonra daha bi ciddiyetle oynuyoruz. grosickininde hareketlenmiş olması sevindirici. yine aatıf'ın son maçlardaki harika performansıda devam ediyor. çok önemli bir puan çıkardık ve bize rahat bir nefes aldırdı.ligi bitirmemiz için önümüzde bir maç kaldı. inşallah ondanda başarılı bir sonuçla ayrılıp tamamen kupaya odaklanacağız.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler : ilk yarıda zaman zaman rakibe çok boş alanlar bıraktık ve çok rahat kalemize gelmelerini sağladık. yine bizde deplasman takımı için fena sayılmayacak kadar pozisyona girdik ama kötü tercihler ve beceriksizlik golü bulmamızı engelledi. ikinci yarının son 10 dakikasına kadar hep üstün olan taraf bizdik ve grosicki ile 87de galibiyete çok yaklaştık ancak olmadı.

Maçın en iyisi kimdi : orta alanda Mehmet ön plana çıktı. yine grosicki ve aatıf hücumda iyi işler yapmamızı sağladı.

Maçın en kötüsü kimdi : kötü demek istemiyorum anca sahada çok göremedim ademi. biraz sönük kaldı diyelim.

Hakem hakkında ki genel görüşleriniz neler : yine çok ince bir kararla belkide 3 puanla kayseriden dönmemizi engelledi. eneramonun simicden tertemiz aldığı topta faul çaldı. hem çaprazdan eneramo kaleciyle karşı karşıya kalıyordu hem ortada grosicki bomboş top bekliyor olacaktı atağı kesmeseydi. yani hakem maça etki etti.

Rıza Hoca'nın oyuna hamlelerini nasıl değerlendiriyorsunuz : çok fazla tercih hakkı yoktu aslında. değişikliklerle ilgili bi sıkıntı yoktu. yalnızca hocanın genel olarak her maç eneramoyu 90 dakika sahada tutmasına karşıyım. onun yerine en uca pedriel yada piechi koyup hücum presi yapmamızı sağlayabilir. zira eneramodan son bölümlerde yalnızca topu almak için çabalıyor pres noktasında neredeyse sıfır.

infial§ 21.04.2013 19:22

Bence Eneramo defans oynasın dikkat ediyorum kalemizde oluşan korner ve serbest vuruşlarda ki karmaşada topa müdahalesi iyi

existence 21.04.2013 19:30

Güzel maçtı. Son zamanlarda Sivas güzel oyununa dönmeye başladı. Galibiyeti kaçıran taraftık bence.
Sahanın yıldızı bence grosecki idi.
Benim standart maçın kötü adamı eneramodur. Şu maçta 4 golde atsa enaramoyu beğenmeyecektim. Yiğidolar kızabilir ama olsun.

kkemal58 21.04.2013 19:34

yine eneramonun maçıydı! :) müthiş oynadı! yönetim bence gelecek yıl için eneramo ile hemen sözleşme yenilemeli!

hasantuan 21.04.2013 19:38

Kimse kayseriye kzmasn burda kümeye diye bizim taraftrmzda bagrdi. Niye boyle oluyor anlms degilim. stadta ayaga kalkmyn kayserilidir mantgnda anlms degilim... biz kardes iki il olmamz gerekirkn bu durumlara dusmek ilginc... neyse macn yldzi kamildi. son maclarda cok iii oynuyr.. vitrin yapyor sanki... eneramo kadar ruhsuz bi adam grmedim... senesonu eline bi kofte durum verilip gnderilmeli ve bi daha sivas havaalanina girmemeli.... 1 puan iiidir lakin gelecek hafta ibb yi yenmeliyiz...

ROMANTİK KATİL 21.04.2013 19:40

Daha yeni gelebildik trübünden eve. Muhtesem bir oyun sergiledik. Bugun adeta Kayseriyi inlettik. Hayrettinide trübüne sesleyip gönlünü aldık. Su taraftar evimizdede böyle olsa yemin ediyorum cok söz edilen bir taraftar toplulugu oluruz. Bir puana sevinsekmi üzülsekmi tam karar veremedim. Dedigim gibi bugun SİVASSPORUMUZ Kayserispora kök söktürdü. Nail abiylede mac cıkısı karsılastık buda benim için ayrıca güzel bir durumdu. Tüm YİGİDOLARIMIZA tesekkürler.

sivasfutbol 21.04.2013 19:41

bütün takımı ve rıza yı 1 puan için tebrik ediyorum gelecek hafta sivasımı stadda destekliyeceğim beni kimse susturamaz şu belediye denen takımı liğden düşürmek bize nasip olur inşaallah.

kkemal58 21.04.2013 19:44

[QUOTE=hasantuan;849217]Kimse kayseriye kzmasn burda kümeye diye bizim taraftrmzda bagrdi. Niye boyle oluyor anlms degilim. stadta ayaga kalkmyn kayserilidir mantgnda anlms degilim... biz kardes iki il olmamz gerekirkn bu durumlara dusmek ilginc... neyse macn yldzi kamildi. son maclarda cok iii oynuyr.. vitrin yapyor sanki... eneramo kadar ruhsuz bi adam grmedim... senesonu eline bi kofte durum verilip gnderilmeli ve bi daha sivas havaalanina girmemeli.... 1 puan iiidir lakin gelecek hafta ibb yi yenmeliyiz...[/QUOTE]

köfte bile çok o ruhsuz herife. Tabi onu sürekli ilk 11 de oynatanlara da çok söylenecek söz var da... Şu anda değil hele sezon bitsin...

ayhandemir58 21.04.2013 19:44

Haftalardır hep takımımızı eleştiryorduk,yanii eksik gördüğümüz veya yapılan yanlışları uygun bir dille anlatmaya çalışıyorduk.Ama bugün takımımza koskocaman bir AFERİN demek daha uygun düşer sanırım.Bİrkaç oyuncumuz vasata dahi ulaşamazken(Uğur-Eneramo):mad: kalan 9 kişi ve sonradan oyuna girenler canla başla,vücudundaki en küçük hücresine kadar maça kendini vermiş ve çalışıyordu;).Bugün kenar yönetimi de iyiydi.Teşekkürler sporcu kardeşlerim,altın değerinde 1 puan aldınız.:)
Sayın Rıza hocam,size ve babanıza da geçmiş olsun,yüce tanrım şifasını verir inşaallah.

savaş2 21.04.2013 19:48

Sahanın en kötüleri enaramo,kamil,uğur vede bunlara tahamuul eden her zamanki gibi oyuncu değişikliğini unutan calımbaydır. Golcu piech e macta yer verseydi Enaramo ve kamil le kaçan golleri çoğunu yazardı.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:11.