![]() |
Cevap: Trabzonspor-Sivasspor Maçı Tahmin ve Yoruml
Takımımız taş gibi kendi oyununu oynasın, rakibe kök söktürsün, yani biz oyun olarak saha içinde varımızı yoğumuzu koyalım, mevlam neylerse güzel eyler, nasipse final biletiyle döneriz. Yoksa da canları sağolsun. Bu arada saha dışında da görevlerimiz olmalı.
1) Kulüp Başkanımızın organizasyonuna şehrimizin protokolünün icabet ederek Sivassporumuzu orada yalnız bırakmamaları (özellikle bakan ve milletvekillerimizin de ) çok yararlı olacaktır. 2) Bize ayrılan yeri doldurmak üzere, bu zor günde belediyemizin ve hayırsever işadamlarımızın seferber olup otobüsler kaldırmaları da çok önemlidir. 3) SRT ve Sipas TV'lerinin bu akşamki spor proğramlarında , kuru kuruya yorum yapmak yerine ,otobüs kampanyasına katkı verip yardım edenlerin isimlerini de açıklamaları, teşvik etmeleri yerinde olacaktır. Kupanın kulbunu tuttuk, bırakmayalım! |
şu hamsileri eleyemezsek gözüm açık gider. heleki 90. dk da o gölü yemek o kadar zoruma gittiki. inşallah 2-1 galip gelip turu geçeceğiz. kesinlikle gol atmayı düşünmeliyiz. aptal fenerin avrupada yaptığı kapanma mantığını asla uygulamamalıyız.
|
Trabzon deli gibi saldıracaktır. Biz defansı iyi tutalım yeter. Kontra yaparak bence bir gol bile atırız. Gol atarsak turu geçeceğimize inanıyorum yoksa erkenden gol yersek sonu gs maçı gibi olur
|
Hakemler trabzonda 5 dakika ortada maç yönetırlerse biz trabzon denen takimi eleriz;)
|
[B]Avni Aker'e bu takımı gömmezse bende adam değilim ammmaaaaaaaaa amması var tebarekesmükesi var demiş ....... Çok pislik yapacak kurum ve kuruluş var çok korkuyorumm çokkk ayak oyunundan çirşeflikten 4Eylülde resmen gömdük stada bir de Avni Akere gömeriz ......İnşallah herşeyin ama herşeiyin üstesinden geliriz ..... DÜNYALAR BENİM PARDON BİZİM OLURR BEEEEEE:)[/B]
|
SİVASım inşallah turu geçecek.
|
[b]son dak golü yemesek kesin tur atlıyacağımız maçtı ,şimdi bana göre eşit şanstayız ts ye 1-0 yetiyor ,benim için turun anahtarı sivassporun gol atması ,ve bunu başaracak güçte ,sivassporda ,ts de kupayı çok istiyor tsde maçın sonucuna göre birçok gelişme olabilir,bunedenle tüm enerjilerini bu maça ayırdılar arkadaşların dediği gibi karşımızda sadece ts değil tff,mhk,hakemler,ts yalakası atvve taraflı yorumcularının manevi desteği,pislik ts taraftarının trübün baskısı ben oyuncularımıza ve rıza hocaya güveniyorum turu geçeceğimizden zerre kadar şüphem yok,tek rakibimiz hakemlerdir 1-1 biteceğine inanıyorum [/b]
|
[B] inşallah gs macındaki kotu oyunun sebebi akılların bu macta olmasıdır. eger gs macındakı gıbı oynarsak ısımız cok zor.inşallah tur atlayacak skoru alırız [/B]
|
11 e 14 oynamazsak kazanırız yoksa zor sivassporu okadar çok istemeyen varki.
|
Beraberlikle değil de kazanarak tur atlayacağımızı düşünüyorum. 0-1 veya 1-2 gibi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:33. |