SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yılın Futbolcusu'nu Seçiyoruz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36054)

Abdullah DuMaN 11.05.2013 10:08

Cevap: Yılın Futbolcusu'nu Seçiyoruz

Aatıf ve Erman bence takımı çok sırtladılar

Morten58 11.05.2013 10:10

[QUOTE=adres58;853452]Bu sene yılın futbolcusunu seçmede çok zorlanacağız!!!!

Bence yılın futbolcusunu son iki maç belirleyecek. Lig de ilk 5 hedefi gitti, kupa gitti, bir baktık ki kendimizi düşme potasında gördük. Şaibeler, birbirlerine yatmalar başladı. Olağanüstü puan kayıpları, enteresan sonuçlarla puan cetveli çarpım tablosuna dönerken, kaderimizi manuel yetenekler belirleyecek. Taç atarken Eneramoya atılan toplar, uzun toplarla kanatlara aktarılan atakları rakip çözdü. Aatıfın üzerine 2 oyuncu ile vurulan kilit ile takım kımıldayamaz duruma geldi. Ermanın genel forumsuzluğu, bir parlayıp bir sönüşü skor tabelasında kısırlığa yol açtı. Bir kısırlıkta gol yollarında bedeni kuvvetli vuruşları güçsüz Eneramoya kaldı. Pedrielin vasatlığı, Piech'in kadroda düşünülmemesi ve Kamilin ise maç seçerek taraftarın gözünden düşmesi aatıfı bu seçimde ön plana itebilir. Kalecmiz Borjanın bu sene çıkışı ile bir çok maçta oyunu çevirmeside onu şanslı kılıyor. Acaip zamanlarda pis goller yesede bir çok maçta farkı önleyen oyuncu oldu. Ziyanın ligin 2. yarısının ikinci periyodundaki düşüşü, sağ bekde beklenen istikrarı sağlayamamız isede hem Uğurun hemde Erhan Güven'in arka planda kalmasına yol açtı. Geçen yıla nazaran Kadirin biraz daha derli toplu görünmesi ise onu ön plana çıkaran etken oldu. Ligin 2. devresinde defans bloğuna alınan genç Ümit Kurt ile Samsundan gelen Hakan Arslan ise adeta kanayan yaraya merhem olması sağlandı fakat sakatlıklar ile de bu kan akışı bir nebze duraklamış görüldü. Hakanın kritik zamanda gelen golleri artı olarak, Ümit Kurtun ise Trabzon maçındaki hatası hanesine eksi olarak yansımasına sebep oldu. Yinede onun varlığında rahatlamamız gözlerden kaçmadı. Navratilin can siperane savaşı onun tandemde ağır kalmasını silemedi, Rajnoch'un Rıza Çalımbay ile yaşadığı sıkıntılar bir ara ön plana çıksada idare eder görüntüsü çizmesine neden oldu. Komple düşünürsek Defansımızın göbeğine ve arkasına atılan her top pozisyon yememize neden oldu. Adem Koçakın özellikle 3-4 maçtaki olağanüstü mücadelesini seyrettik hepimiz. Sakin, ayağa paslar ile hem defansımızın hemde orta sahamızın dinamizm kazanmasına yol açması onun tecrübesinin bir eseri olsa gerek. İhtiyar delikanlı Mehmet Nas ise süre aldığı zamanlarda kapasitesi kadar oynayarak Türkiye futbol liglerindeki istatistiklerinin zirvesine yerleşmesine sebep oldu. Kayseri maçındaki o kritik golü belkide bizi ligde tutacak durumda.

Hal böyle iken bakalım kim seçilecek.. Ama ön planda Aatıf Borjan Erman Ümit Hakan gidecek gibi...[/QUOTE]

Oyu cok mu erken kullandim diye düsünüyorum, simdi abi. Aslinda istikrarin olmamasinin en büyük etkeni bence, Sivasspor'da cok bencil oyuncular, var kusura bakmayin benim de cok sevdigim Aatif bile dahil , tabiki futbolda bazenleri bencil olacaksin , bazen faydalarini da futbolcu olarak görebilir, takima da faydali olabilirisin , ama bencil oyuncular hakkikaten cokdu , mesela [B]asist Krali [/B] Erman KILIC'in orta'lari disinda , hep ayni oyunculara oynamasi, pas vermesi , Kadir Bekmezci'nin gereksiz hareketleri ile top kaybetmeleri ile takimi zor duruma düsürmesi, Grosicki'ye yapilan bazi haksizliklar sonra , Kamil Grosicki'nin ego tavri , gereksiz yete atilan sutlar vesaire.

Hic kusura bakmayin , gördüklerin bunlar: Ben Eskisehirspor , Kayserispor, Bursaspor , Kasimpasa maclarini takip ettim , bir kac kere, ve inanilmaz sekilde güzel oynuyorlar, özellikle Takim olarak en iyi oynayan , Kayserispor ile Eskisehirspor.

Kayseri genc versiyon , Eskisehir tercübeli versiyon diyebiliriz.

Ayrica Sivasspor'lu futbolcular'da cogu kez ayni oyunculardan gollerden geldi , gecen sezon daha cok zevk aliyordum ben , cünkü defan hatali oynasa bile ofansif oalrak mükkemmel'dik ve degisik ve klas goller bile gelebiliyordu. KIVANC KARAKAS mesela en cok özledigim oyuncular.

58sinan58 11.05.2013 10:17

ben tercihimi atıf tan yana kullanıyorum

poyrazer5858 11.05.2013 10:41

bu sene takımı için herşeyini ortaya koyan atıf, ziya ve borjan oldu. ben oyumu atıftan yana kullandım.

engin2609 11.05.2013 10:41

[B]hem kişilik hem futbol zekası ve oyun anlamında Atif diyorum[/B]

yorumyapıyombenya 11.05.2013 10:42

Yaşadığı ağır sakatlık onun sezonu kapatmasına yol açtı ancak o hep sivas ta kalıp sivasspora destek verdi tribünden de olsa hep desteğini verdi bu yüzden de saha içi performansı olmasada saha dışı yaklaşımı nedeniyle oyum Milan Cernye

5858SS5858 11.05.2013 10:46

Aatıf diyorum bende. Son iki maçta oynamasa bile bu kararımdan dönmem.

fark58 11.05.2013 10:47

Borjan ve Aatıf ikilisini pozitif anlamda doğa ve uğur ikilisi negatif anlamda yılın futbolcuları olarak görüyorum.

poyrazer5858 11.05.2013 10:50

hakan arslanın katkısı da yadsınamaz. sivassporumuz son derece isabetli bir transfer yaptı.

Kokomo 11.05.2013 11:04

Tartışmasız AATIF !

WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:03.