SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Hafta İçi Görüşeceğiz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36067)

58Sivaslilar 14.05.2013 09:54

Cevap: Hafta İçi Görüşeceğiz

Riza hoca bu topragin cocgu kazasiz belasiz sivasporu küme düsürmeden yönetime teslim etmesi hayirlidir iki yildir sivasta hocalik yapmaktadir basarili olamamistir kirginlik darginlik olmadan ayrilmasi yerindedir

58Sivaslilar 14.05.2013 09:58

Bülent uygunun tekrar sivasspor takimina gelmesini uygun bulmuyorum cünkü sivasspor takimina attigi kazik 4 sezondur cikmamistir bir daha sivasa gelise kesinlikle sivassporu bitirir bunuda hic bir yigido istemez

kaptann58 14.05.2013 10:02

[QUOTE=kempes;854061][B]Bülent Uygun, Sivas'tan sonra neler yaptı, tüm Türkiye gördü.

Buca gibi altyapısı Türkiye şartlarında iyi olan bir kulübe bile dünyanın transferini yaptı, sonuç ortada.

Eskişehirdeki konumu için birşey söylemek istemiyorum.

Elazığspor'da taktik yine aynı, eski topçuları topla, ondan sonra gitmek zorunda kal.

Şampiyonlar ligine kalan Sivasspor'un takım iskeletini tamamen dağıt, dünyanın transferini yap, sonra çek git...

Antepte mutluluklar dileriz sana...[/B][/QUOTE]sonuna kadar katılıyorum dayı duygularıma tercüman olmussun

58sinan58 14.05.2013 10:11

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, görevinden ayrılacağı sinyali veren teknik direktör Rıza Çalımbay'ın açıklamalarına yönelik, "İkna etmek için tabii ki elimizden geleni yaparız ama bırakmaya kararlı bir insanı ikna etmekten ne gibi bir sonuç alınır, o da tartışılır" dedi.

fazla tartışmaya gerek yok başkanım rıza hoca kafasında sivasspor u bitirdiyse burada size düşen hocayı sivas a yakışır bir şekilde emeklerinden dolayı teşekkür edip uğurlamaktır diye düşünüyorum

Mete209 14.05.2013 10:28

Bence de fazla ısrar edilmemeli. Zira Rıza Hoca da çok yıprandı. Artık yeni teknik direktör arayışına girilmeli. Bence bu yeni bir isim olmalı, yani yıpranmamış olmalı. Artık, Mesut Bakkal'la, Ziya Doğan'la, Yılmaz Vural'la vs. Işimiz olmamalı.

fark58 14.05.2013 11:06

Kişiliğin çok iyi Rıza Hoca da inatların bizi mahvetti. Kan değişikliği şart, Bülent Uygunla ya da Ertuğrul Sağlamla iyi bir hava yakalanabilir. Çünkü ikiside anadolu takımlarının neler yapabileceğine şahit oldular.

PETKOVİC 14.05.2013 11:21

Aman başkanım dur Allah aşkına ne iknası hazır gidiyorken tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin :D

PETKOVİC 14.05.2013 11:22

[QUOTE=fark58;854112]Kişiliğin çok iyi Rıza Hoca da inatların bizi mahvetti. Kan değişikliği şart, Bülent Uygunla ya da Ertuğrul Sağlamla iyi bir hava yakalanabilir. Çünkü ikiside anadolu takımlarının neler yapabileceğine şahit oldular.[/QUOTE]

evet kesinlikle katılıyorum sana bülent uygun gelirse eski güzel günlerimize geri döneriz. çünkü o artık aramızdan biri sivasımızın ekmeğini yedi suyunu içti taraftarlarla bir bütün olup hep beraber başarıyı yakalarız. ertuğrul sağlam çok para ister ama gelmesi biraz zor gözüküyor

sivastatlıbelam 14.05.2013 11:34

şenol güneş de ısrar edilmeli,eğer bize gelirse şenol güneş çağ atlarız...işi bilen insanlar lazım,rıza hoca da kalrısa iyi transferlerle yeni bir sezon da götürür

58fatihcan 14.05.2013 11:51

Başkanda Rıza hocayla devam etme isteği eskisi kadar yok anlaşılan. Ordu maçında beraber gideriz, takımın başında kalacak dedi. Şimdi gitmek isteyeni tutmak zor dedi. Sanki o zaman gitmek istemiyordu. Başkan da hocamızın nezakaten ayrılmasından yana

WEZ Format +2. Şuan Saat: 07:07.