SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Çalımbay Görevi Bırakıyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36082)

karamik 16.05.2013 12:07

Cevap: Çalımbay Görevi Bırakıyor

Rıza Baba başarılar sen takımsız kalmazsın Allah yolunu açık etsin hakkını helal et

58MUAMMER58 16.05.2013 12:08

[b]emeklerine sağlık rıza hocam ,gönül isterdiki geride kalan yıllardaki haftalardaki hatalardan ders çıkarıp bomba gibi kadro kurup bu lige seninle devam etseydik yolun açık olsun,[/b]

xremix 16.05.2013 12:09

emeklerin için teşekürler büyük hoca,inşallah gelen gideni aratmaz.....!!!!!1

yigidolar06 16.05.2013 12:10

[QUOTE=SANCAKTAR;854834]Gözünüz aydın Rıza hoca düşmanları....
Unutmayın gelen gideni aratır..[/QUOTE]
Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.

SANCAKTAR 16.05.2013 12:22

[QUOTE=yigidolar06;854845]Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.[/QUOTE]

Kimseye hayatım boyunca Yalakalık yapmadım,allahda yaptırmasın,
beni tanımadan böyle bir tepki koymanızıda anlamış değilim,
sadece fikrimi söyledim,
ister yalakalık diyin ister başka bir şey şunuda unutmayın ;
birbirimize tahammül etmeliyiz,anladığınızı umuyorum,selamlar..

keko 58 16.05.2013 12:24

[QUOTE=yigidolar06;854845]Sende yalakalığınımı yapıyon hala. Hemşerimizdi kendisinden çok şeyler bekliyorduk ama olmadı Sivassporu getirdiği nokta ortada, kendisine bundan sonraki yaşamında başarılar dilerim. Gönül isterki çalıştırdığı takımlarda başarılı olsun.[/QUOTE]
[B]
aynen kardesim agzina ve ellerine saglik hala yalakalari var.....:rolleyes:

cok sükür kurturduk bu adama simdi kim gelirse gelsin yeterki SIVASSPORA ve OYNCULARA sahip ciksin baska bisey ISTEMIYORUM!!

dün aksam fazla yatmadim korkdum gitmiyo diye ama GITTI :D

insallah bizim eski günlerimiz geri gelecek :)

[/B]

58Sivaslilar 16.05.2013 12:27

Iki taraf icinde hayirlisi dogrusuda buydu zaten helalesip ayrilmak kirginlik darginlik olmadan

Serdar63972 16.05.2013 12:28

Kimseye yalaka demeyelim tamam da, o zaman cümlenin devamını yazalım. Sivaslı ve Sivassporlu olarak. Rızacı olarak değil yani...

[B]Rıza Baba başarılar sen takımsız kalmazsın, ama bak biz teknik direktörsüz kaldık. Sen lütfedip 2,5 sene bizimle çalıştın elini eteğini öpelim[/B]

ezelşener 16.05.2013 12:32

geldiği günden beri bir türlü sivassporla ve taraftarla yıldızı barışmadı.hep soğuk hep mesafeli bir candan bizim sivaspor demedi.birgün kırmızı beyaz eşofman giymedi.özellikle takım geride ve yenikken ki oyuncu değişiklikleri ile saç baş yoldurttu.herşeye ragmen bir hemşerimiz olarak bundan sonraki hayatında başarılar diliyorum yolu açık olsun.bjk sevdası ile umarım yeni sezonda orda teknik direktör olur vede başarılı olur.yoksa BJK.lılar asla ve asla gözünün yaşına bakmazlar

58Sivaslilar 16.05.2013 12:34

YIGIDOLARIN biribirine kirilmasina yada kirmasina gerek yok ben sanmiyorum kimse riza hocaya rakip degildir cünkü oda sivaslidir iki yildir ugrasti emegi gecti tesekkür ederiz fakat basarili oldugu söylenemez oda bildigi icin dogru olani yapti

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:56.