![]() |
Cevap: Yiğidolar Kendi Kanalını İstiyor!!
Canlı yayın verecek bir kanal olması zor web tv şeklinde günlük antremanları yüklenecek.Futbolcu Röportajları böyle transferlerde ilk röportajı yapmak falan zor bişey değil 1 kamera 1 mikrofon 1 tane web sitesi toplasan bin tl ye yapıalcak iş
|
Böyle bir kanal kulübü büyütür, taraftarı birleştirir.
|
bu konu hiç kapanmasin açmak istiyordum bende
SIVASSPOR TV ISTIYORUZ !!! |
[QUOTE=babapiton;859142]Canlı yayın verecek bir kanal olması zor web tv şeklinde günlük antremanları yüklenecek.Futbolcu Röportajları böyle transferlerde ilk röportajı yapmak falan zor bişey değil 1 kamera 1 mikrofon 1 tane web sitesi toplasan bin tl ye yapıalcak iş[/QUOTE]
örnek bir site vereyim hocam [url]http://www.kanal34.com/[/url] ip tv istanbul amatör ligleri fln programları var |
[QUOTE=babapiton;859142]Canlı yayın verecek bir kanal olması zor web tv şeklinde günlük antremanları yüklenecek.Futbolcu Röportajları böyle transferlerde ilk röportajı yapmak falan zor bişey değil 1 kamera 1 mikrofon 1 tane web sitesi toplasan bin tl ye yapıalcak iş[/QUOTE]
çok mantıklı böyle bir işe adım atmak istiyorsak böyle başlanması gerekir |
Aynen katılıyorum dostum.Futbolcularla vatandaş karakter olarakta ısınır birbirine.Stadın dolması açısından duyurular açısından heryönütle on numara olur. |
sivasspor tv kanalı taraftarı mutlu eder ama bu istek yönetimi mutlu edermi bilemem
|
yaparlarsa güzel olur ama öyle bir alt yapıyı oluşturmak kolay değildir mesela avrupada bir hazır maçı yapıyoruz ve bunu canlı yayınlayacak bana biraz zor geliyor
|
Hocam çok güzel olur ama bence yönetim Onunla uğraşmaz şuanda ama sivasın yerel kanallarını işin içine katmak için uğraşabilir Sivasspor Tv ye harcanacak paranın onda birini hatta daha azını vererek bile antrenman vs yayınlatılabilir hoş hali hazırda olan Sivas'ın yerel kanallarının yaptığı programlarda gerekli kitleye ulaşmıyor bence ama önce sağlam bir başarı sonra bunlar olacak şeyler diye düşünüyorum.
|
aynen! bu konuda Bursaspordan örnek alinmali.. Eger Yönetim Webtv kurmayi düsünürse cok daha ucuz ve tüm dunyadaki yigidolara ulasmis olur. Cekilen Videolar Youtubeye yüklenir ve ardindan websiteye link"lenir. Temiz ve güzel websiteleri dizayin maliyeti bir defa olmak üzere en fazla 2000 lira tutar. Domain ve hosting e yillik 200 lira ödersin olur biter. Tabi videolarin cekilmesi icin mikrofon kamera vs. onlarada 2.000lira diyelim hadi maliyeti 4.200 lira olsun, cokmu sivasspor icin? :D |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 04:23. |