SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Burhan EŞER (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36192)

ertuğrull 05.06.2013 20:04

Cevap: Burhan EŞER

[B]yerli transfer olarak yerinde olduğu düşüncesindeyim inşallah hayırlı olur...[/B]

Besyo_cu 03.03.2014 14:16

[B] Keyfi gördüğü kart yüzünden Kasımpaşa maçında cezalı duruma düşüp takımı yalnız bırakması bu haftaki Elazığ maçında attığı gol harici hayalet gibi sahada dolaşıp çok pas hata yapması kendisine yakışmıyor. Sivasspor onun için son şans artık genç değil bunun farkına varıp daha verimli olması gerek...[/B]

tekdoktirin 03.03.2014 18:14

BEYLER MİLLET AYAÇIKI YOR BİZ HALA HO HO YA İNSAN LARIN MELMEKETİNE GÖRE KON UŞMAYIN BEN HE DİYARBAKIRLILARI SEVİ YORUM HEMDE BURHA NI

savaş2 03.03.2014 19:59

***oynadığı üstün oyunla ,formasını her zaman terleten tek oyuncumuzdur.

ROMANTİK KATİL 03.03.2014 20:58

Her mac ya gol atıyor yada asist yapıyor, ama yinede yaranamıyor. Burhanım sen yoluna devam et.

keko 58 04.03.2014 11:52

[QUOTE=ROMANTİK KATİL;901277]Her mac ya gol atıyor yada asist yapıyor, ama yinede yaranamıyor. Burhanım sen yoluna devam et.[/QUOTE]

[B]emmi Burhani ben de seviyorum cünkü sahada bencil oynama deyil adam futbol oyniyo.....
amaaaaaa gecen haftaki maci yine gördüm Burhan 90dk oyuncu deyil son 30 dk hep zorlaniyo carlos niye görmiyo bunu :mad:

Yolunu devam Burhancim :)

[/B]

ROMANTİK KATİL 04.03.2014 17:52

[QUOTE=keko 58;901400][B]emmi Burhani ben de seviyorum cünkü sahada bencil oynama deyil adam futbol oyniyo.....
amaaaaaa gecen haftaki maci yine gördüm Burhan 90dk oyuncu deyil son 30 dk hep zorlaniyo carlos niye görmiyo bunu :mad:

Yolunu devam Burhancim :)

[/B][/QUOTE]

Keko dayı sen notunu verdiysen tamamdır :)

yorumyapıyombenya 26.10.2014 09:34

Bu sezon berbat bir futbol oynuyor ne isabetli ortası var nede savunmaya katkısı alternatifim yok nasıl olsa forma bende düşüncesi onu köreltiyor

B.DUMANLI 26.10.2014 09:45

Burhan suandaki haliyle bir zamanlar Erman Kilic´in defolup gitmeden önceki futbolunu animsatiyor.

Yani eski sermayeden yiyen futbol sitili.Suya sabuna dokunmadan 90 dakikayi bitirip,takimin ligde nerede oldugu onu ilgilendirmeden macdan sonra tesislerin yolunu tutan tipik sorumluluk duygusu tasimayan,kisiliksiz futboluyla ayakta durdugunu zanneden oysaki suanda taraftarlarin siddetli tepkisini alan ve bir kac mac sonra basarisizliklarda onu hedef tahtasi alacak olan taraftarlardan habersiz gününü gün eden Burhan.

Böyle oynamaya devam et bakalim kim zararli cikacak sonunda....Gol bulamamamizdaki bas mimar Burhan Eser ,her gecen gün sempatisi azalan,takimi adeta sahada eksik birakanlardan bir kac kisiden biri.

DIYARBAKIR´li Burhan Eser.

Pardon;diger bir deyisle SERMAYEDEN YIYEN Burhan Eser.Takim arkadaslarinin alin terine deger vermeyen,sahadaki taraftari uyutan futbol sitiline sahip olan Burhan Eser.

Kendine gel yoksa bu taraftar seni kendine getirir...Senin oynadigin futbol bize zevk vermiyor bunu bil...Senin keyfini beklemeye bu taraftarin sabri gercekten kalmadi sen ve senin gibiler bir sehrin kaderiyle oynayamaz senin keyfini hic kimse beklemez.

Senin sorumlilugun var aldigin parayi hak etmeden vicdanin o paraya el sürmeyi nasil kabul ediyor?.Vicdanen rahatmisin?.Sayet cevabin evet ise sana zaten baska birsey söylemeye gerek yok...

cemahmety 26.10.2014 11:52

Arkadaşlar bence burhana çok yüklenmenin hiç bir anlamı yok takım genel olarak adeta basireti bağlanmış gibi bir oyun oynuyor zaten. burhanın kişisel olarak bir düşüşü geçen seneye göre var ama geçen seneki burhan zaten Burhanın bütün kariyerindeki oyunların toplamından bile daha iyi istatistiklere sahipti her zaman öyle oynayabilse zaten avrupa çapında bir oyuncu bile olabilirdi. Burhana yüklenmenin hiç bir anlamı yok bence

WEZ Format +2. Şuan Saat: 23:23.