SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Carlos Roni'yi Sivasa getir :) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36206)

Sivasım5858 07.06.2013 22:29

Cevap: Carlos Roni'yi Sivasa getir :)

[B]Hiçbir sezon bu kadar heyecanlanmamıştım [/B] :):):):)

58MySouL 07.06.2013 23:02

[B]transferinde mokunu cıkardınız.:D:D:D:D:D:D:D:D[/B]

münihli_58 07.06.2013 23:11

Maas toplamakla olacak is degil bu. Bence hic umutlanmayin kapansin gitsin bu konu. Ronaldinho Brezilya'yi birakip Sivasspor'a gelmez. Hayal görmeyin. Alex'te ayni sekilde.

bahbaba58 07.06.2013 23:25

[QUOTE=münihli_58;860646]Maas toplamakla olacak is degil bu. Bence hic umutlanmayin kapansin gitsin bu konu. Ronaldinho Brezilya'yi birakip Sivasspor'a gelmez. Hayal görmeyin. Alex'te ayni sekilde.[/QUOTE]

Olan sevincimizi siz kaçırıyorsunuz yav bide inşallah gelir falan yorumlar yapın bizler gibi hemen olumsuz hemen küçük görme bu ne yav ağızını hayır açın inş gelir diyin...

tanju_58 08.06.2013 00:24

Sivas carlosu neden getirdi reklam yapmak icin bu reklam sadece carlosla sinirli kalirsa hicbir halta yaramaz ve devre arasini gormeden carloslada yollar ayrilir.suan icin olmaz bisey deil bence roni futbolda son senelerini yasiyor ve degisik bir deneyim yasamak isteyebilir.bizimki sadece carlosu getiren baskandan devamini beklemek istemek.isteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü :)

sivastatlıbelam 08.06.2013 01:34

ne ronaldinhosu yaaa,bu insanlar futboldan anlamıyo galiba,bize mücadele eden,futbol bilgisi iyi olan,kaliteli ve genç futbolcular gelsin,paraya doymuş,serseri futbolcular değil,başarıya aç genç yetenekler gelmeli,yoksa saçma isimlerle bu iş olmaz:alex,ronaldinho,deivid gibi ismlerle biz KÜME DÜŞERİZ...umarım yönetim bunları görecek zekaya sahiptir,hiç sanmıyorum gerçi...

YİGİDOKENTLİ 08.06.2013 02:27

Büyük baskan corlosu getirmekle cok akilli bir hemle yapti transferde isimiz dahada kolay olacak suan corlos bonseveri elinde 2 yildiz oyuncuyla görüsüyor murat erdogan araliklisiz transfer calismalarini yapiyor murat erdogan süper ingilceye sahip birde anolunun hep köklü külüplerinde oynadi burhan eseri baglamasi kolay oldu cünkü takim arkadasiydi.

Caner POLAT 08.06.2013 02:41

Siphiwe Tshabalala yıda getirin el atmışken.

ahhguzum 08.06.2013 11:22

[QUOTE=sivastatlıbelam;860675]ne ronaldinhosu yaaa,bu insanlar futboldan anlamıyo galiba,bize mücadele eden,futbol bilgisi iyi olan,kaliteli ve genç futbolculalr gelsin,paraya doymuş,serseri futbolcular değil,başarıya aç genç yetenekler gelmeli,yoksa saçma isimlerle bu iş olmaz:alex,ronaldinho,deivid gibi ismlerle biz KÜME DÜŞERİZ...umarım yönetim bunları görecek zekaya sahiptir,hiç sanmıyorum gerçi...[/QUOTE]

aynen katılıyorum. orduspor, ,besiktas i gördünüz napti yildizlar.onlar gelirse kümeye gideriz genc adamlar basar basar gecer hepsini valla.roni bir kere breziyada hasta annesine bskiyor ve futbolu orda birakmak istiyor alex de takiminda basarili mutlu ve kendi ülkesinde yorum size kalmış. unutun artin istemiyoruz biz.doymus adamlar oynamaz

benozgurr 08.06.2013 15:05

Daha dün 3. ligde kaleci ekremi Muharremi halili erkanı seyrederken hatta daha da evvelinde barışın yedek kalmasını tartışırken şimdi neler konuşmaya başlıdık ne büyüksün Yarabbim.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 18:12.