![]() |
Cevap: GS'dan Ziya'ya Kanca
gardas ben onu ziyanin o kadar kolay satilmamasi icin soyledim olmadi o dedigim 2 milyona aliriz bir sol bek:-)
|
[B][I][U]Ziya Bir Yere Gidemez[/U][/I][/B]
[B]Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, "Galatasaray'dan Ziya Erdal için her hangi bir teklif almadık. Böyle bir teklif gelse de kabul etmeyiz" dedi. Başkan Mecnun Otyakmaz, adı Galatasaray ile anılmaya başlanan sol bek oyuncuları Ziya Erdal konusuna açıklık getirdi. Galatasaray Kulübün'den Ziya Erdal için her hangi bir teklif gelmediğini belirten Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti: "Böyle bir teklif gelse bile bizim Ziya'yı bırakmamız imkansız. Ziya Roberto Carlos'un en beğendiği isimlerin başında geliyor. Büyük kulüplerin futbolcuları ile ilgilenmesi bizi mutlu ediyor. Biz de başarılı bir takım kurmak için çaba harcıyoruz. Bunun için sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcumuzu bir yere gönderme gibi bir niyetimiz yok. Ziya Erdal bu takımın iyilerinden bir tanesi. 2016 yılının sonuna kadar Sivasspor ile sözleşmesi var. Ziya'ya böyle bir teklif gelse dahi biz bunu kulüp olarak değerlendirmeye bile almayız. Bunun için en büyük neden ise teknik direktörümüz Roberto Carlos, çünkü Ziya Sivasspor'da en beğendiği futbolcuların başında geliyor. Böyle bir transfere Carlos da izin vermez."[/B] NOKTA..:) |
[QUOTE=Ferhat06;861575]Emre Çolak solbek oynayamaz mı?:D[/QUOTE]
o daha kendi mevkisinde oynayamıyor :) |
[QUOTE=sawyer5892;861577]gardas ben onu ziyanin o kadar kolay satilmamasi icin soyledim olmadi o dedigim 2 milyona aliriz bir sol bek:-)[/QUOTE]
sol bek bulmak kolay değil ki gardaşım. elimizde ziya gibi bir adam varken satmak saçma olur ;) |
SİVAS SATMAYA YANAŞMIYOR!
Başkan Mecnun Otyakmaz, adı Galatasaray ile anılmaya başlanan sol bek oyuncuları Ziya Erdal konusuna açıklık getirdi. Galatasaray Kulübü"nden Ziya Erdal için her hangi bir teklif gelmediğini DHA'ya belirten Başkan Otyakmaz, şöyle devam etti: "Böyle bir teklif gelse bile bizim Ziya'yı bırakmamız imkansız. Ziya Roberto Carlos'un en beğendiği isimlerin başında geliyor. Büyük kulüplerin futbolcuları ile ilgilenmesi bizi mutlu ediyor. Biz de başarılı bir takım kurmak için çaba harcıyoruz. Bunun için sözleşmesi devam eden hiç bir futbolcumuzu bir yere gönderme gibi bir niyetimiz yok. Ziya Erdal bu takımın iyilerinden bir tanesi. 2016 yılının sonuna kadar Sivasspor ile sözleşmesi var. Ziya'ya böyle bir teklif gelse dahi biz bunu kulüp olarak değerlendirmeye bile almayız. Bunun için en büyük neden ise teknik direktörümüz Roberto Carlos, çünkü Ziya Sivasspor'da en beğendiği futbolcuların başında geliyor. Böyle bir transfere Carlos da izin vermez. |
tamam satalım gs 10 milyon euro versin peşin olarak veresiyeyi kabul etmeyiz ona göre
|
Arkadaşlar Trabzon eneramo ile büyük ölçüde anlaşmış.ve eneramoda twitter hesabından trabzonda 58 numaralı formayı giyeceğini yazmış.büyün yiğidolardan twitter hesabından eneramoya teşekkür mesajı atmalarını rica ediyorum.lütfen duyarsız kalmayın.taraftarımızın nasıl olduğunu twitterden hem eneramoya hemde Trabzonlulara gösterelim...(konu başlığı açmak isterdim ama beceremediğim için burdan yazıyorum9.herkese hayırlı cumalar.
|
2 milyona ancak tırnaklarını alırsınız ziyanın
Ziyanın kayserili hasan aliden çok fazlası var Sözleşmesine 6 milyona serbest kalır maddesi ekletelim Almak istiyorlar mi o zaman anlarız |
[QUOTE=sivaslıadem;861589]2 milyona ancak tırnaklarını alırsınız ziyanın
Ziyanın kayserili hasan aliden çok fazlası var Sözleşmesine 6 milyona serbest kalır maddesi ekletelim Almak istiyorlar mi o zaman anlarız[/QUOTE] bencede iki milyona ziya nın tırnaklarını alırlar bu i....neler bizim kulübü bit pazarıyla karıştırdılar ellaaaaam iki milyonmuş sadece gülüyorum |
Ziya Türkiye şartlarında en 5 milyon eder. Kaldı ki bu sezon iddialı bir takım olmak istiyorsak Ziya takımda kalmalı.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:01. |