SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Futbolcular (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Ziya takim kaptani olsun (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36287)

selimdelen 30.06.2013 23:36

Cevap: Ziya takim kaptani olsun

giyerse ziyaya ayıp olur

FoRzA SiVaS58 30.06.2013 23:41

Kesinlikle 58i borjan giymeli ziya zaten dogustan 58

bahbaba58 30.06.2013 23:58

Borjan 58 giyisin Millet şasırır daha sempatik gelir:)
Ziya zaten Yiğidom 5 giyiyor Sivaslı zaten herkes biliyor :)
Kaptanlık Konusunda ise Navratili ben ön planda tutarım hem efendiliği hemde itirazcı yapısıyla yakışır Ziya çok genç daha tecrübe alması lazım eğer Navratil olmayacaksa Atıf Veya Abdurahman olsun...

DOGU_BEY 01.07.2013 00:04

[B][QUOTE=33sivasli58;863703]58 'in taliplisi çok olacak galiba :)

[B][COLOR="black"]58’i Borjan istiyor![/COLOR][/B]

Sivasspor’da 58 numarayı yıllardır giyen Hayrettin’in yeni sezonda takımda düşünülmemesinin ardından 58’e kaleci Milan Borjan’ın talip olduğu öğrenildi.
Kaleci Borjan’ın yakın çevresine,”Kendimi artık Sivaslı gibi hissediyorum,onun için bu numarayı giymekten mutlu olurum,yönetimden bu numarayı giymek için izin isteyeceğim” dediği öğrenildi. Takımdaki bir başka Sivaslı Ziya Erdal varken Milan Borjan’ın 58’i giyip giymeyeceği merak ediliyor[/QUOTE]

borjan gibi uçuk kaçık bir oyuncudan kaptan falan olmaz...geldiğinden beri söylüyorum asla iyi ve süper lig seviyesinde bir kaleci değil...tribünlere şirin gözükerek, seyirciye oynayarak bu kötü yanlarının görülmesini kapatıyor...

ziya'ya gelince kaptanlığı sonuna kadar hak ediyor ama şu an için erken...mevcut kadroda bu işi adem-kadir ikilisi götürebilir...ya da tecrübeli ve takıma liderlik yapabilecek bir yabancı da (lugano gibi) olabilir...[/B]

58MySouL 01.07.2013 00:10

[B]58 numara ZİYA ya yakışır...;)[/B]

ali58candan 01.07.2013 00:15

[QUOTE=DOGU_BEY;863713][B]

borjan gibi uçuk kaçık bir oyuncudan kaptan falan olmaz...geldiğinden beri söylüyorum asla iyi ve süper lig seviyesinde bir kaleci değil...tribünlere şirin gözükerek, seyirciye oynayarak bu kötü yanlarının görülmesini kapatıyor...

ziya'ya gelince kaptanlığı sonuna kadar hak ediyor ama şu an için erken...mevcut kadroda bu işi adem-kadir ikilisi götürebilir...ya da tecrübeli ve takıma liderlik yapabilecek bir yabancı da (lugano gibi) olabilir...[/B][/QUOTE]

Lugano gibi derken abi yoksa geliyor mu? :))

Abdullah DuMaN 01.07.2013 07:28

bence Kadir'e verebilirler oda kaptanlar arasındaydı Ziya'da 2. kaptanlık görevi alabilir.

mdogan58 01.07.2013 08:28

Bende isterim Ziyanin kaptan olmasini ama bence cok erken. Biraz daha gelismesi lazim. bu sene Kadir olabilir. ya da kalecimiz Borjan. Seneye Ziya ya verilebilir.

sebasteia 01.07.2013 09:03

[QUOTE=DOGU_BEY;863713][B]

........[/B][/QUOTE]

borjan'ın eksikleri olduğu doğru. fakat bu eksikler borjan'ı kötü kaleci yapar mı?

bir de artılarına bakmak lazım. maçın son saniyesine kadar kazanma azmi, asla vazgeçmemesi, hırsı ve herşeyden önemlisi türkiye liginde topu oyuna en iyi/verimli şekilde sunan bir kaleci olması artıları.

bir de böyle değerlendirelim.

cemahmety 01.07.2013 09:40

Arkadaşlar bakıyorum da herkes kaptan olabilecek kişileri sayarken çok büyük bir ayrıntıyı -daha doğrusu kişiyi- unutmuş. Bizim için önemli bir kişiyi gözden kaçırıyorsunuz: Mehmet Nas. Bu takıma varıyla yoğuyla mücadelesini verdi, her zaman forma giyip giymemesi farketmez. Çünkü zaten Hayrettin de sürekli oynamıyordu. Bunu sonuna kadar hakeden birisi

WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:21.