![]() |
Beyler herkes bişeyler soyluyoda.kimse bizde ufakta olsa yardım yapalım demıyo.admın abimiz sitenın gırısıne bı hesap numarası koyarsa herkes yardım eder.
|
[b]hepsine çok teşekkeürler ...Sivassporumuzun bugünlere ve daha ileriye taşıyacak olanlar bu şahıslardır bir kez daha teşekkürler nufüus idaresi...[/b]
|
para veren herkezden ALLAH razi olsun ins. kotu gun gormezler ins.cocuklarinin universitelerde okuturlar ins. sevdiklerine kavusurlar ins.haram para evlerine girmez.
AMIN |
Super ligde oynayan bir takim icin 8 milyar sadece futbolcularin bir ogunluk deplasman da yedigi yemegin parasi kardaslar :(
|
[B][COLOR="Red"]evet herkes ceza yesin hehehe :D HER CEZADAN SİVAS A PAY CIKSIN[/COLOR][/B]
|
[b]Yardım edenlerden Allah razı olsun...Sivassporun herzamankinden daha fazla desteğe ihtiyacı var...[/b]
|
[QUOTE=zubiceman28]Super ligde oynayan bir takim icin 8 milyar sadece futbolcularin bir ogunluk deplasman da yedigi yemegin parasi kardaslar :([/QUOTE]
[b]Evet ama gardaş bu parada önemli sayılır...Bir hafta stadyumdan aldığımız hasılat geliride fazla değil ama bu para ufak bir problemi halletse bile kafidir...[/b] |
Çok güzel bir uygulama, Sivasspor için herkesin maddi, manevi birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum
|
yardım
Merhaba yiğidalar belki tüm resmi kurumlardan belli para yardımı
yapılıyor daha önemlisi sivasta kiki maclara iştirak edilmesi edilirken BJK.macı gibi 3 bin taraftarbiletli girmiş ama sahada 7 bin 8 bin kişi ğözükü yor birazda bir önlem alınırsa daha rahatlar sivas spor |
[QUOTE=Orhan_Nilay]Çok güzel bir uygulama, Sivasspor için herkesin maddi, manevi birşeyler yapması gerektiğine inanıyorum[/QUOTE]
[b]Bu uygulama çok güzel bir olay...İnşallah diğer kurumlara örnek olur...Herkesin taşın altına elini atması lazım... ŞİMDİ DESTEK ZAMANI....[/b] |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:37. |