![]() |
Cevap: 11 AYIN SULTANI! HOŞGELDIN
[B]Cümleten Hayırlı Ramazanlarınız olsun.Sadece Ramazanda değil tüm aylarınız bereket sevgi ve mutlulukla dolu dolu geçsin..[/B]
|
Tüm islam aleminin Ramazan ayını kutlarken Cenabı Hakkın Islam alemine huzur ve bereket getirmesini niyaz ediyorum..
|
hayırlı ramazanlar allah herseyin hayırlısını versın
|
[B]hayirli ramazanlar, rabbim herkese tümünü kolaylikla tutumayi nasip etsin[/B]
|
[B]Bu ramazan tüm ıslam alemine hayırli ugurlu olsun
[/B] |
[B][I]Hayırlı Ramazanlar Rabbim Daha Nice Ramazanlara Kavuşmayı Nasip Eylesin.[/I][/B]
|
[IMG]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998528_548765515189527_880875402_n.jpg[/IMG]
|
Tüm islam aleminin Ramazan-ı şerifini kutlar, hepimiz hakkında hayırlara vesile olmasını yüce rabbimden niyaz ederim.
İnşaallah bu mübarek ayın başlangıçı ile birlikte kardeşliğin, dostluğun ön plana çıktığı yeni bir başlangıç yaparız. En büyük arzum tüm insanların din, dil, ırk, renk ve mezhep farkı gözetmeden kardeşçe birlikte yaşadığı bir ortam olmasını cenabı Allah’tan diliyorum. Her insan önce kendi kendine „acaba ben bu güne kadar bu konuda ne yaptım ve bundan sonra ne yapmalıyım” diye bir sorabilse, sanırım bir çok mesele zaten kendiliğinden hallolacaktır. Ramazan’ı şerifiniz hayırlı olsun. |
Hoş geldin ya ramazan özlemiştik iftar sonrası meydanda gezmeyi
|
[B]Hoşgeldin Ey Şehr-i Ramazan, ne mutlu ailesiyle aynı sofrada iftar yapanlara, Rabbim tuttuğumuz ve tutacağımız oruçları kabul eylesin...[/B]
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:07. |