![]() |
Cevap: Fikstür Çekiliyor!
İlk 3 hafta çok önemli. İlk 3 haftada 7 puan toplayabileceğimiz ve toplayacağımız bir fikstür çıkar inşallah.
Ligin son iki haftası da rahat olsa tadından yenmez. Şampiyonluk iddiası olan veya küme düşme hattında olan takımlarla denk gelmezse iyi olur. Eğer ligi ilk 8 sırada tamamlarsak benim için yeterli bir başarı olur. |
Umarım geçen seneki gibi ilk 3 haftada 2 tane maçı evimizde oynarız ve bende Sivastayken o iki maça giderim :D :D
|
ilk maçın evimizde olması çok iyi olur inşallah rize-karabük-gençlerbirliği gibi zayıf takımlarla başlarız
|
İlk maçların önemi çok fazla.. Hani antrenörler ilk 5 haftada diye başlarlar, bende ilk 3 hafta çok önemli diyorum. Nasıl başlarsan öyle gider. Antalya bir başladı arada bir tökezlesede öylece sıkıntı yaşamadan bitirdi bu sene...
|
[QUOTE=sinansakru;866277]Umarım geçen seneki gibi ilk 3 haftada 2 tane maçı evimizde oynarız ve bende Sivastayken o iki maça giderim :D :D[/QUOTE]
Aynen kardeş geçen sene hem Fener hem de Mersin maçına denk gelmiştim bende çok güzel olmuştu. Bakalım bu sene nasıl bir fikstür olacak Sivasımın kaç maçına gidebileceğim. Kısmet... :) |
ilk maç sivasspor-trabzonspor
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:17. |