SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   SivasSpor (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Kombineler satışa çıktı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36369)

Ahwettt 16.07.2013 16:34

Cevap: Kombineler satışa çıktı

[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]

Sen tutarda ilk defa alıpta doğal olarak en iyi yerleri istersen vermezler elbet. Ben yıllarca kombine alıyorum şimdi beni bir hafta beklemyipte yerimi başkasına verse ayıp olmazı? Sabah gittim kendi yerimi yine aldım.
Bırakında yıllardır kombine alanalrında bir ayrıcalığı olsun.)

abdurrahim_58 16.07.2013 17:27

[QUOTE=üçyıldız58;866579]kardeş geçen seneki kombine alanların yerlerini doğal olarak nurcan bir hafta bekletmek zorunda.
sen geçen seneki kombine alanların yerini istemişsin kızda sana abi bu kombinelerin sahipleri var bir hafta sonra alan olmazsa boş olan kombineyi alırsın demiş.
istersen başka boş olan yerden hemen vereyim demiş sen burda olayı farklı anlatıyorsun.
bende bugün öğleden önce gittim hiç aramadığım halde kız abi geçen seneki yerinizmi dedi 10 tane kombineyi bana verdi.
ben benim yerlerimi başkasına satsaydı kızardım.
sende olsan kızardın yani ortada yanlış anlaşılma var.[/QUOTE]

Sen oradaymışsın gibi anlatıyorsun. Bide yemin et de bu söylediğine herkes inansın. Ben sadece yeni kombine almak istiyorum dedım. Oradaki hanımefendi de yenilere veremiyoruz önce eskiler alacak bir hafta sonra gelin dedi. Olayı nerenizden uyduruyorsunuz çok merak ettim.

abdurrahim_58 16.07.2013 17:28

[QUOTE=Ahwettt;866613]Sen tutarda ilk defa alıpta doğal olarak en iyi yerleri istersen vermezler elbet. Ben yıllarca kombine alıyorum şimdi beni bir hafta beklemyipte yerimi başkasına verse ayıp olmazı? Sabah gittim kendi yerimi yine aldım.
Bırakında yıllardır kombine alanalrında bir ayrıcalığı olsun.)[/QUOTE]

Ben yer belirtmedim yalnızca kombine istedim ve hanımefendi veremeyeceğini söyledi. Uydurma yorum yapmayın.

abdurrahim_58 16.07.2013 17:34

[QUOTE=abdurrahim_58;866545]Allah aşkına bizim kulüp kadar saçma kombine bilet uygulaması olan bir kulüp yok. Biraz önce gittim yeni kombine aldığım için bir hafta sonra gelmem gerektiğini söyledi oradaki hanımefendi. Ya onun keyfi bir uygulaması ya da kulübün bi saçmalığı. Bu durumu şikayet edebileceğim kimse veya numara falan var mı?[/QUOTE]

Tekrar belirteyım bazı arkadaşlar yazdığımı anlamakta zorluk çekiyor galiba. Gidip kombine istedim herhangi bir yer belirtmedim. Ancak oradaki hanımefendi bir hafta sonra verebileceğini söyledi. Ben olayı farklı anlatmıyorum kimseyi karalama gibi bi gayretim yok durum aynen benim anlattığım gibi oldu.

sebasteia 16.07.2013 17:44

[QUOTE=abdurrahim_58;866623]Tekrar belirteyım bazı arkadaşlar yazdığımı anlamakta zorluk çekiyor galiba. Gidip kombine istedim herhangi bir yer belirtmedim. Ancak oradaki hanımefendi bir hafta sonra verebileceğini söyledi. Ben olayı farklı anlatmıyorum kimseyi karalama gibi bi gayretim yok durum aynen benim anlattığım gibi oldu.[/QUOTE]

kardeş bir yanlış anlaşılma olmuş gibi gözüküyor.

muhtemelen sizin geçen yıl satılan koltuklardan istediğinizi sanmıştır görevli. geçen yıl kombine satışı olmayan koltukların şimdi satılmaması gibi saçma bir uygulama olamaz zaten.

tekrar gidip konuşursan çözülür muhtemelen.

abdurrahim_58 16.07.2013 17:54

[QUOTE=sebasteia;866624]kardeş bir yanlış anlaşılma olmuş gibi gözüküyor.

muhtemelen sizin geçen yıl satılan koltuklardan istediğinizi sanmıştır görevli. geçen yıl kombine satışı olmayan koltukların şimdi satılmaması gibi saçma bir uygulama olamaz zaten.

tekrar gidip konuşursan çözülür muhtemelen.[/QUOTE]

Öyle olmuş olabilir. Ancak bu sitedeki bazı bilmişler olay sırasında yanımdaymış gibi lanse ettiler durumu. Ramazan günü yalan söylüyormuşum gibi bir durum ortaya çıktı ona kızdım açıkcası.

hüso58 16.07.2013 18:35

bizim taraftarımızıdan malesef hiç ümitli değilim

iborotti58 16.07.2013 22:15

gurbetteki taraftarlara sivasda maça gidemeyeceklerede belirli yerlerde 50 ve 100 liralık hatır kombinesi adı altında kulübe direk ulaşacak yardım kampanyası yapılabilinirmi.

Tuncay 17.07.2013 01:51

Bir kulubun basarisina %60 etkileyen taraftardir.Eger taraftar kulubunu her macda yalniz birakmazsa basarili bir takim olur. Zaten TARAFTAR'in kelime anlami neyi ifade ederki. Ne olur bu sene bari takimi yalniz birakmayalim.

OzkanBaskan 17.07.2013 11:36

[B]Ben yine taraftarımızdan ümitli değilim Sivasspor aşığı olanlarımız gidecek kombinesini alacak ve bunlara çok az sayıda yenileri eklenecektir kombine patlaması beklenmemeli bu memleketten anca bu kadar.[/B]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:38.