SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Bir Yıldız Daha mı? (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36420)

DoomsDay58 27.07.2013 21:10

Cevap: Bir Yıldız Daha mı ?

İhtiyacımız olan bölge için ideal bir oyuncu. geçmişi çok iyi inşallah transfer gerçekleşir

Murad_Kelleci58 27.07.2013 21:41

Hani gündelik hayatımızda sık kullandığımız bir söylem vardır "Allah yalanı sevmez" şeklinde.. Romaric bir kaç gun önce aklıma gelmiş ve bir araştırayım su an hangi takımda diye, transfermarkette baktım kulüpsuz olduğunu görünce, içimden keske bizim teknik kadro ve yönetim inşallah bu durumun farkindadirlar da romaric'i alırız diye düşünmüş ve hayal etmiştim.. Şimdi burada isminin geçtiğini görünce heyecanlandim açıkcası..

Bazı arkadaslarımızda fikirlerini beyan etmişler.. Hakikatten ROMARİC orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu.. İnşallah transferi gerçekleşirse takimizin nerdeyse eksik olan yönlerininin %60-65 oranında kapatmış oluruz.. Geriye alınacak iyi bir golcüye kalıyor hersey..

Hakkımızda hayırlısı olsun..

B.DUMANLI 27.07.2013 21:55

[QUOTE=Murad_Kelleci58;868651]Hani gündelik hayatımızda sık kullandığımız bir söylem vardır "Allah yalanı sevmez" şeklinde.. Romaric bir kaç gun önce aklıma gelmiş ve bir araştırayım su an hangi takımda diye, transfermarkette baktım kulüpsuz olduğunu görünce, içimden keske bizim teknik kadro ve yönetim inşallah bu durumun farkindadirlar da romaric'i alırız diye düşünmüş ve hayal etmiştim.. Şimdi burada isminin geçtiğini görünce heyecanlandim açıkcası..

Bazı arkadaslarımızda fikirlerini beyan etmişler.. Hakikatten ROMARİC orta sahada oyunun iki yönünü oynayabilen bir oyuncu.. İnşallah transferi gerçekleşirse takimizin nerdeyse eksik olan yönlerininin %60-65 oranında kapatmış oluruz.. Geriye alınacak iyi bir golcüye kalıyor hersey..

Hakkımızda hayırlısı olsun..[/QUOTE]

O golcüye biz kac yildan beri hasretiz,yönetim forvetede el atabilir se tüm dertlerimizi dindirecek diyebilirim.Forvet sart bunun tartisilmasi bile abesdir.

erhan 10 27.07.2013 22:12

Adamın kalitesini anlatmak için haberin fotoğrafı yeterli sanırım :) Umarım gerçekleşir.Hala beğenmeyenler var aklım ermiyor.30 yaşında falan filan.Şunu unutmayalım ki biz bu seneye Carlos devrimiyle girdik.Onunla bu sezon güzel geçerse daha genç oyuncular da gelir.Haa unutmadan 30 yaş Türkiye için bitmişliği,Avrupa için tecrübeyi gösterir.

fthplt58 27.07.2013 22:12

tam aradığımız kan, gelirse çok faydalı olacağı kesin.

sero58 27.07.2013 22:15

bu tür haberler cıkıyor daha sonra başka adam geliyor artık inanamıyorum.

mcevahir 27.07.2013 22:23

Kasımpaşa ve Rus lokomotif moskova da istiyormuş ama dış basına göre Sivasspora yakın diyorlar...

legolass 27.07.2013 22:31

Tek kelimeyle mükemmel bir oyuncu.Sivasspor tarihini bırak lig tarihine geçecek kalitede bir isim.Nereye koysan oynar hiç sırıtmaz.Sadece orta sahanın bir mevkisinde oynayan oyuncu almaktansa romarici almak daha mantıklı.her iki kanatta oynar defansın önünde oynar on numarada oynar hatta defansta bile sırıtmaz.Eğer gelirse gerçekten harikulade bir isim almış olacağız.

babapiton 27.07.2013 22:35

Yabancı Basında haberi var [URL="http://www.elperiodicodearagon.com/noticias/deportes/roberto-carlos-cree-en-romaric_871974.html"]TIKLA[/URL]
Bu haberde Lokomotif Moskova,bazı Fransız kulüpler, Kasımpaşa ve Sivasspor'un ilgilendiği yazıyor.Gitme ihtimali en yüksek kulup'ün Sivasspor olduğu söyleniyor...

Ayrıca Galatasaray Melo ile imzalamadan önce İspanyol basınında Romaric'in Türk bir kulüple görüştüğü bu mevkiide eksiği olan galatasaray olabileceğinden bahsedilmiş.Demekki bizmişiz

asabibaba 27.07.2013 22:36

[B]Attırın şu imzayı yaaa... oldu olacak geldi gelecek olmasın de hade bitirini şu işi [/B];);)

WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:34.