SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Kombine Satışları Sürüyor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36421)

Djamoka 28.07.2013 14:58

Cevap: Kombine Satışları Sürüyor

[QUOTE=babapiton;868726]bilecenlik yapmıyorum bilgi veriyorum.Her kart için geçerli değil diyosunuz Ziraat ve VakıfBank'ta,İş bankasında büyük ihtimal var diye biliyorum zaten %90 kesim bu kartları kullanıyor.
Bankacıyım diyosunuz ama konu hakkında hiç bilgi sahibi değilmiş gibi konuşuyosunuz [B]"sen kartini her ay asgarisini odeyerek ceviren ne kadar adam var biliyormusun"[/B]
bu ne demek şimdi benim dediğim yöntemle sanki post makinasıyla ödeyince çekilen para ekstre ye yansımıyacak.Yine asgarisini ödeyen öder ödemeyen ödemez.[/QUOTE]

[FONT="Arial"][B]
aylık asgarisini odeyen kartlar nakit cekime kapanır. sadece ve sadece kartlı alışveriste kullanılır. her banka icin boyle midir durum bilemem ama cogu banka icin boyledir. bilmem anlatabildim mi?[/B][/FONT]

Djamoka 28.07.2013 15:00

[QUOTE=adres58;868718]Neden o zaman kendi bankalarına taksit imkanı diye bildirirlerki.. Herkes Bonus kartı kullanmak zorundamı?

Saçmalaık...[/QUOTE]
[FONT="Arial"][B]
evet abi biraz bonus kart kullanmak zorunda bırakmıışlar gibi bişey.[/B][/FONT]

adres58 28.07.2013 15:07

[QUOTE=Djamoka;868729][FONT="Arial"][B]
evet abi biraz bonus kart kullanmak zorunda bırakmıışlar gibi bişey.[/B][/FONT][/QUOTE]

Nakit çekmelerde 6 ayda bir mutlaka tamamını yatıracaksında, ondan sonra nakit çekime açtıracaksında ohoooo... Benim simit satan!!! ve asgari ücretle çalışan!!!! taraftarımında kartının olmadığını düşünürsek ölme eşşeğim ölme.. Neyse olanlar zaten çoğunluk nakit çekime sıkıntılı kartlar. Ya TEB yada Garanti Bonusu olanlar taksitlendirecekler. Başka çaresi yok...

sero58 28.07.2013 15:17

Tipik sivaslı sendromu.nasıl olsa bir güvenlikci yada polis bulur beleş izlerim neden kombine alayım ki diyorlardır bence...
kahve köşesinde küçük bir sandalyede sıkışa sıkışa izlemek daha güzel geliyor...

PETKOVİC 28.07.2013 15:51

asıl patlamayı yeni stadda yapmalıyız

myyiğido58 28.07.2013 17:32

haydi yiğidolar yüklenin kombinelere

ledig 28.07.2013 19:41

Kombine bilet fiyatları maraton 250, VIP yanı 400, VIP ise 600 TL. Bu rakamlar gerçekten komik bence. Sivas'ın ve Sivaslı'nın durumu bu kadar kötümü gerçekten??? Kombine bilet sayısı da çok az bence...

adres58 28.07.2013 19:48

[QUOTE=ledig;868759]Kombine bilet fiyatları maraton 250, VIP yanı 400, VIP ise 600 TL. Bu rakamlar gerçekten komik bence. Sivas'ın ve Sivaslı'nın durumu bu kadar kötümü gerçekten??? Kombine bilet sayısı da çok az bence...[/QUOTE]

Her zaman öyle.... Farklı bir durum yoktur ki.. Daha doğrusu her Anadolu kulübü böyle.. Görmüş olduğun rakam Anadoluya göre muazzam bir rakam...

58_SEMİH_58 28.07.2013 19:49

[QUOTE=sebasteia;868725]şimdi de bahane taksit imkanının olmaması mı oldu? kaç kuruş ki şu kombineler taksit isteniyor?

duyan da bir kombine için üç-dört milyar para isteniyor sanacak? üç kuruşluk kombineyi almamak için üç yüz takla atılıyor. yazık!!!![/QUOTE]

Yazık olan ne acaba ? Herkesin tek seferde çıkarıp 250 lira verecek hali yok.Ben öğrenciyim,cebimde ki parayı biliyorum harcıyacağım parayı biliyorum.Çıkarıp nasıl tek seferde 250 lira vereyim ?

Yönetim bu sene düzeldi güzel işler yapıyordu diyorduk,sağolsunlar bu kart saçmalığı ile seriyi bozmadılar.

infial§ 28.07.2013 20:48

3 te 1 satılmış kombinelerin Carlos'un gelmesi kombîne satışlarına doping yapmış,ii transferler hepsini sattırır

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:27.