![]() |
Cevap: John Utaka Sivasspor'da
Utaka geldiyse Rengifo ne olacak?
Gönderilecek mi yoksa tribünümi cikacak? |
[B][QUOTE=DOGU_BEY;869110][B]her an yabancı bir orta saha oyuncusu imza atabilir...bir de forvet tranfer etmek için yoğun uğraş veriliyor... [/B][/QUOTE]
hayırlı olsun....[/B] |
[B]Herkes bir şeyler söylüyor da neye göre söylüyor anlamıyorum.Önce açın bakın istatistiklere sonra konuşun.John Utaka 2012/2013 sezonunda toplam 35 maça çıkmış.7 gol atmış 7 asist yapmış.Fransada 35 maç bence çok iyi.Faydalı olacağını düşünüyorum ancak ben her zaman yaşlı futbolcuya karşıyım.Hayırlı olur inşallah.[/B]
|
[QUOTE=DOGU_BEY;869187][B]
hayırlı olsun....[/B][/QUOTE] gece ismini o kadar sordum söylemedin agabey :) |
[B][QUOTE=50sekiz;869186]Utaka geldiyse Rengifo ne olacak?
Gönderilecek mi yoksa tribünümi cikacak?[/QUOTE] rengifonun hasta olduğundan dolayı hazırlık maçlarında fazla oynayamadığını duydum...yabancı kontenjanı konusuna gelecek olursak navratil-cerny-piech üçlüsünden 2 isim gönderilecek...[/B] |
Carlos Refingo´dan istenilen randimani alamayinca bu transfer kacinilmaz oldu galiba.Bekleyip görecegiz.Sivasspor´a hayirli ugurlu olsun.Sivasspor taraftari su an itibariyle rahatladi.Bize bayram öncesi verilecek en büyük hediyedi.
Sivasspor seni gercekten seviyorum. |
Cevap: Utaka Sivasspor'da
iyi oyuncu forvetten cok sol acik oynuyor galiba artik yabanci oyuncularimizda kaliteli hangi oyuncu disarda kalirsa yazik olacak
|
Sol kanat oyuncusu diye biliyorum.
Ilerde tek forvet solda utaka ortada atıf sağda kamil cok iyi olacak forvet hattimiz.Inşallah bir an önce form tutar takım |
[url=http://resimzade.com/Show.html?i=41454&token=69975][img]http://resimzade.com/Show.html?i=41454&token=69975[/img][/url]
|
kanatlarda da oynayabilen bir oyuncu istatistiklere gore degerlendirmemek lazim forvette oynadigin da daha etkili olur hem daha once oynadigi ligler fransa ve ingiltere bizim ligimizden kaliteli ligler
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:59. |