SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Transfer (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36451)

mdogan58 05.08.2013 14:30

Cevap: Yeni Transferler Sağlık Kontrolünden Geçti

[QUOTE=cemahmety;870111]Medhi Taouil alınmış madem böyle bir karar alınmış bize desteklemek düşer bu oyuncu ile ilgili şimdiye kadarki gözlenimlerim Yeterince kaliteli olmadığı bu arada takımımızdaki yabancı sayısı 11'e çıktı: Borjan-Cicinho-Manuel Costa-Navratil-Kamil-Aatıf-Mehdi-Utaka-Cerny-Piech-Navratil.. 5 tanesi dışarıda bekleyecek. Bana göre Cerny-Piech-Navratil kesin dışarıda olacak olanlar Mehdi-Kamil-Rengifo 3lüsünden de herhangi ikisi kesinlikle dışarıda olmak zorunda olacak.[/QUOTE]

navratili iki kere yazmissin :)

bahbaba58 05.08.2013 14:31

Utakayı anlatmama gerek yok herkes nasıl iyi bir transfer olduğunu biliyor
Mehdiyi beğenmeyenler istatistiklerine bakıp yorum yapmasınlar Mehdi Orta sahanın her yerine oynayan birisi Bence çok mükemmel transfer nedeni Orta sahamızda böyle Atıf özellikli birisi yoktu Mehdi geldi şimdi dahada iyi oldu ilerleyen dönemde bana hak vereceksiniz :)

Paulinho transferi yatmış bende ve çoğu kişide zayıf ve süper ligi kaldıramıyacağını söyledi Agbetu Jebrin gibi adamlarda zayıf bakın onlar süper ligte oynayabiliyorlar mı iyikide almadık APONO transferide gerçekleşirse Süper ligin en bomba kadrosu bana göre bizde olacak
Ayrıca Cernye'de yol vermenin vakti geldi

mdogan58 05.08.2013 14:31

Mehdi kotu futbolcu degil lakin daha iyilerini alabilirdik.. hayirli ugurlu olsun..

50sekiz 05.08.2013 14:36

Mehdi transfer edildigine göre artik yabanci transferi olmaz. Apone haberide böylelikle yalan oldu.
Mehti su an Holmen pozisyonuna düstü takimdaki 11. yabanci. Fener Holmen'e linsans cikartamiyor.
Mehtiye lisans alabilmek icin mutlaka bir futbolcunun sözlesmesi fesih olmasi gerekiyor.

GokhanTurna 05.08.2013 14:36

Timur Özgözde sağlık kontrolünden geçti.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarına devam eden futbol a takımımız geçtiğimiz sezon Ankaragücü forması giyen Timur Özgöz'ü renklerine bağladı.

Sağlık kontrollerinden geçen 26 yaşındaki sporcumuz kendisini 2 yıl Sivasspor'a bağlayan sözleşmeye imzayı attı.

Timur Özgöz, geçen sezon PTT 1. Ligi'nde 31 maçta forma giydi ve 10 gol attı.

Öte yandan Nijeryalı forvet oyuncumuz John Chukwudi Utaka bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'de sağlık kontrollerinden geçti.

Külhan 05.08.2013 14:39

Böyle süper transfer yaptik insallah bu sezon cok iyi yerlere gelecegiz hic kimsenin kuskusu olmasin ilk besi zorlayacagiz ondan sonra ver elini avrupa transfer parasini cikaririz elestiriler yersiz bakmayin otuzlu yaslar futbolun olgunluk ve tecrübe kazandigi seviyedir saten yaslarina göre mukavele sureleri var göreceksiniz bu yari sezonda yeni transferlerimizi istemeyen takim kalmayacak insallah herkes kendi bedelini cikaracak güzel oynay

babapiton 05.08.2013 14:49

Hayırlı olsun Mehdi 'ye ilk başta karşı çıktım ama videolarını izlediğinde futbol bildiği ve savunmadan top çıkarmayı iyi başardığı bir gerçek.Transfermarkt'te değeri 5 milyon euro olsa millet alalım tek bunu yeter falan derdi.Transfermarkt'e göre iyi transfer kötü transfer demiyelim yaşı biraz genç olsa iyimi olurdu evet olurdu ama zaten maximum 2-3 sene oynuyor oyuncular zaten bizde o süreç içinde faydalı olur diye düşünüyorum.Hayırlı Olsun...

Utaka ve Timur transferleri tartışılmaz faydalı olur Timur bence Burhanla birlikte 12. 13. adamlarımız olacaktır geride olduğumuz her maçta sonradan oyuna girip oyunu değiştirebilirler hatta birisi 11'e bile girebilir...

58MySouL 05.08.2013 14:51

[B]yabancı transfer edilecekse mehdi gereksiz bir transfer benim şahsi fikrim.
[/B]

Rallim58 05.08.2013 14:56

[B]Mehdi'nin videosunu izlerken Erman geldi aklıma... İnşallah faydalı olacaktır...

Hiç bir yönetici "kötü transfer yapayım" diye transfer yapmaz, hiç bir futbolcu da "kötü oynamak istiyorum" diye futbol oynamaz...

Emeği geçenleri tebrik ediyoruz...[/B]

Sivasspor 3G 05.08.2013 15:01

Resmi sitede ki haberde şöyle diyor

"Nijeryalı forvet oyuncumuz John Chukwudi Utaka bugün Acıbadem Fulya Hastanesi Sporcu Sağlığı Merkezi'de sağlık kontrollerinden geçti."

Medhi Taouil yazılmamış bu işte terslik var bence.

[url]http://www.sivasspor.org.tr/tr/haber/timur-ozgoz-sivasspor-da#.Uf-h65L0EyE[/url]

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:20.