SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Utaka ile Timur idmana katıldı (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36461)

legolass 06.08.2013 18:49

Cevap: Utaka ile Timur idmana katıldı

[B]cerny ve piech ile yollar ayrıldı.[/B]

ozledımeskıyı 06.08.2013 20:18

[B]Eren Aydın
Cicinho
Manuel Da Costa
Uğur Akdemir
Abdurrahman Dereli
Mehdi Taouil
Burhan Eşer
John Utaka
Hernan Rengifo
Ahmet Aras
Timur Özgöz[/B] İsimler size de tanıdık geliyor mu?

sivasacangurban 07.08.2013 02:09

mehdi den beklentim cok yüksek adamın pas isabeti akıl dolu oynu bence ermanın yerini çokdan doldurdu vuruş yönü biraz eksik ama bence yapacağı asistlerle bu gol sorununu unutturacak. çok yakındır Sivasımızın ismine yakışır şekilde oynaması.

kempes 07.08.2013 10:30

Navratil'in kalıyor gibi gözükmesi güzel...
Çok emeği var, görev adamı.

dede58 07.08.2013 16:27

Utaka'dan beklentilerim çok. Umarım bu sene bizleri mutlu eder.

dede58 09.08.2013 14:47

liglerimiz artık bir an önce başlasa da izlesek takımımızı...

59yigido58 10.08.2013 18:06

umarım takımın ahengi tutar ve sorunsuz bir sezon geçiririz aksini düşünmek bile istemiyorum

59yigido58 10.08.2013 18:09

takım nerdeyse tamamına yakını değişti inş bülent uygun dönemindeki gibi tepetaklak gitmeyiz adam takımın kimyasını bir bozdu 2 sene şampiyonluğu kılpayı kaçıran takım bu sefer küme düşmemeye oynamaya başladı bir takımın kimyasıyla bu kadar oynarsanız sonuçlarına katlanırsınız

adres58 10.08.2013 18:19

[QUOTE=59yigido58;870761]takım nerdeyse tamamına yakını değişti inş bülent uygun dönemindeki gibi tepetaklak gitmeyiz adam takımın kimyasını bir bozdu 2 sene şampiyonluğu kılpayı kaçıran takım bu sefer küme düşmemeye oynamaya başladı bir takımın kimyasıyla bu kadar oynarsanız sonuçlarına katlanırsınız[/QUOTE]

Uğur Kavuk
Erman Kılıç **
Michael Eneramo **
Stephan Senecky
Hayrettin Yerlikaya
Milan Cerny
Piech
Jan Rajnoch **
Ricardo Pedriel Suarez **
Mehmet Nas

Bana göre pek fazla Kimyası ile oynamamışız gibime geliyor. Burada Erman olmazsa olmazımızdı diğerleri o kadar değil.. Tabi bu benim düşüncem...

Milan Borjan, Ziya Erdal, Ümit Kurt, Kadir Bekmezci, Hakan Arslan, Adem Koçak, Aatıf, Kamil Grosicki gibi kemik kadronun çoğunluğunu taşıyan oyuncularımız kaldı. Rahat olmalıyız. Burada en güzel olan şey şudur: ''Bizim şehrimize hiç bir oyuncu gelmek istemiyor'' tabusunun yıkılması. Tabiki bu tabu kime göre oda tartışılır...

eyuphulagu 11.08.2013 01:17

Ben Mehdi'den daha çok Timur'dan umutluyum..Timur'un geçen yıldan cezası olduğu haberleri var..Kaç maç cezalı bilmiyorum ama cezası bitene kadar da takıma olan uyumu da tamamlanır...Timur aynı eski gurbetçi oyuncumuz Cihan gibi aynı mevkide oynuyor;forvet arkasında oynayan bir orta saha olarak eğer oynatılırsa sivassporda kritik gollere imza atacaktır..Umarım R.Carlos ilerleyen haftalarda Timur a en azından maçın 2. yarılarında şans verir...Timur oynaya oynaya aynı Ümit gibi ileride bu takımın 11 ini de zorlayacaktır diye düşünüyorum..

WEZ Format +2. Şuan Saat: 01:07.