![]() |
Cevap: Hayırdır Yılmaz Hoca
Hadi Carlos futbolu yeni bıraktı da pro lisansı yok Yılmaz hoca peki ben sana sorarım bu saydığın isimler futbolu bırakıp ne iş yaptılar da lisansları yok? uğraşıp alsalardı o zaman gidip televizyonda yorumculuk yapmasalardı!
|
Yilmaz hoca niye bosta dusundinuz mu? Cunku kume dusmeye aday takim yok
|
Yılmaz Hoca seni severdik eğlenceli adamasın ama bu açıklamalar hiç mi hiç olmadı. Yakışmadı sana
|
Bir defasinda daha tepki toplayici yorum yapmisti.
|
Yilmaz hoca iyiki varsin :D
|
yılmaz hocaya teklıf yok gundeme gelmesı lazım ama
bos ısler pesınde kosuyor |
Hocaaa, bu ülkede çalıştıramayacağın takımlar var. Bunlardan biriside Sivasspor... Boşver ortalığı birbirine sokmana gerek yok saydığın isimlerle Sivas çalışmaz zaten.
|
Tatilini de bitirmiş.Takım arıyor şimdi
|
yılmaz vural.güvenç kurtar.hikmet karaman.mesut bakkal.sizin gibi çakal teknik drektörler yüzünden türkiyede futbol ilerlemiyor.
sizlerin türk futboluna iğrençlikden başka vereceğiniz birşey yok sizler pusuda bekleyip en yakın arkadaşınızın ekmeğine kan doğramayı zorda kalan kulubu soymayı meslek haline getirmiş birer yüz karasısınız. açlıkdan gırılıp gidin ****ler size su ekmek veren başkanın ben taaaaaa |
Sivasspor sevgisi, duygusallık ayrı, gerçekler ayrı.
Gerçekçi olacksak Yılmaz Vural yerden göğe kadar haklı! Federasyonun yapmış olduğu çifte standartdır! Sivasspor'a 2013-2014 sezonunda başarı ve şampiyonluk diliyorum! |
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:59. |