![]() |
Cevap: Carlos'un şampiyon adayları
Carlos tam olarak türkiye ligini tanimadigini göstersede
ben bi siralam yapacak olsaydim 1 Sivasspor 2 Galatasaray 3 Fenerbahce 4 Kasimpasa 5 Kayserispor 6 Besiktas 7 Eskisehirspor 8 Trabzonspor 9 Bursaspor 10 Antalyaspor Ligde ilk 10 bu takimlardan olusacaktir. |
Beyler arkadaslar carlosun dedigi cok yerinde zira anadoluda bir deyim vardir yigidin yarisi partaldir derler roberto da bunu cok yerinde söylemis hedef koymus hedefsiz takim rotasiz gemiye benzer herkesin bir hedefi vardir bizimkide öyle olmali bunda yadirganacak bir durum yok.
|
[b]r. carlosun böyle büyük hedef koyması çok güzelde birazda gerçekçi olmak lazım imkansız değil fakat çok zor şampiyonluğa oynadığımız sezonlarda takım çok iyiydi ve 4 büyükler o sezonlar çok kötüydü ,anadoludanda öyle çok güçlü takım yoktu ,bize enyakın büyütülmüş takımları ite kaka şampiyon yaptılar ,busezon öyledeğil geçen sezonun şampiyonu ve takipçisi fb çok iyi transferler yaptılar,bjk ts de öyle iyi transferler yaptılar ,bunlardan hariç kasımpaşa ,kayseri,antalya eskişehir,erciyes,çok iyi transferler yaptılar ,sivassporda kendine göre transfer yaptı sağlıklı değerlendirme yapmak için ligin ilk 10 haftasının geçmesi enazından tüm takımların oyunlarını görmek lazım kasımpaşa maçının ilk yarısını seyretseniz sivasspor şampiyonluğa oynaR dersiniz son 30 dakkasını seyretseniz bu takım küme düşer dersiniz lig uzun maraton nefesi yetmeyen can çekişir ,ben ilk 10 takım içinde ilk 5e girersek takımı başarılı sayarım [/b]
|
benim için şampiyonluk yüreğiyle oynayan takım demektir yüreğiyle oyanayan takımda akhisar gençlik spordur zaten tüm türkiyennin kalbinde gönüllerin şampiyonu olmuştur
not: manisalı değilim akhisarsporuda tutmuyorum |
[QUOTE=hüso58;871819]benim için şampiyonluk yüreğiyle oynayan takım demektir yüreğiyle oyanayan takımda akhisar gençlik spordur zaten tüm türkiyennin kalbinde gönüllerin şampiyonu olmuştur
not: manisalı değilim akhisarsporuda tutmuyorum[/QUOTE] Biz birkere gönüllerin sampiyonu olduk , buseferde orjinali olsun ! |
gönüllerin şampiyonu akhisar dedik bide normal sıralama yapalım
1galatasaray 2fenerbahçe 3beşiktaş 4sivasspor 5kasımpaşa 6trabzon 7kayseri 8bursa 9eskişehir 10 antalya ilk 10 bence böle olur |
[QUOTE=Morten58;871820]Biz birkere gönüllerin sampiyonu olduk , buseferde orjinali olsun ![/QUOTE]
inşallah öyle olur biz ayrıca 2 kere gönüllerin şampiyonu olduk :D |
İnanmak başarmanın yarısıdır.Neden olmasın...
|
[B]Yönetim açıklama yapmadan, teknik direktörün hedef koyması enteresan...
Hedefi, teknik heyetin başı olan "patron" belirledi ise, bazı şeylerin değiştiğinin göstergesidir.[/B] |
hadı carlos ınsallah boyle olur
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:24. |