![]() |
Cevap: Formadaki Marka
Olmamasi gereken olay fakat haftaya düzelir herhalde sonucta bunu MARKA'da istemez. Benim asil dikkatimi ceken baska birsey oldu: bursa, antep ve kayseri gibi takimlarin hic sponsoru yok.
|
Sponsorluk yeni yapıldığı için böyle olmuştur her zaman böyle olmayacağına eminim
|
:D duzeltırler muhtemelen
|
ne yav mahalle takımı gibi yapıştırma yapmışsınız siz sivasspor ile alay mı ediyorsunuz yapışma olurmu sanki stadyumda olan seyircilere yapıyorsunuzda ondan yetiştiremediniz resmen utandım bu başarınızdan dolayı sizi kutluyorum!!!!!!
|
[b]şampiyonluğa oynadığımız sezondaki formalarımız iyiydi ,şimdiki sivasspor formalarından birşey anlamıyorum vede sevmiyorum, üstündeki reklamda cırtlak duruyor ,belki firmanın logo renkleri öylede formayla bütünleşen başka renklerde kullanılabilir ,önemli olan formada marka yazması rengi çok önemli olmamalı vede mutlaka dikişli formalar olmalı aceleyle olduğu kanatindeyim[/b]
|
Maç bAşlar başlamaz ilk gözüme çarpan o oldu hemen ilk pozisyonda ziyanın formasındaki marka ambleminin yarısı çıktı dediğiniz gibi umarım haftaya böyle olmaz
|
Formalari bi cozemedik her sene ayni problem
|
Bu doğal daha sponsor olalı 1 hafta olmamış. Formalarda hazır değil. Haftaya sağlam bi baskı yapılır ya da nakışlı yaptırırlar. Abartılacak bir şey değil bence. :)
|
Bu işi bilen birileri yapmalı bu nasıl reklam ilk maçta düşüyor bu takım amatör değil ilgilenin beyler.
|
Bence onu bunu birakin.
Bizim Sponsorumuz bence Unicef, veya Kizilay gibi kurum lar olmali. Bos Markalar degil. Bize o yakisiR... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 20:24. |