![]() |
Cevap: Çağlayan basın sözcüsü mü?
[QUOTE=ankastre;872578]:D:D:D:D
valla doğru diyon gardaşım. ama apo gardaşımız olsa daha iyi olurdu.[/QUOTE] gazetecilini, yazilarini hic begenmiyom...bunada karsiyim |
[QUOTE=58Taraftar;872597]gazetecilini, yazilarini hic begenmiyom...bunada karsiyim[/QUOTE]
Bende olmasını istemem ama apo abinin yazılarını beğenmiyorum görüşüne katılmıyorum tam tersine,onun Sivasporlu olmasını ve yaptığı haberleri tatdir ediyorum,bu sadece benim değil yiğidoların büyük coğunlunun görüşü.keşke diğer gazetecilerde onun gibi bizim yanımızda olsa sivasspora destek verse. kemal çağlıyan böyle bir göreve gelirse bizide sivasspordan soğuturlar yönetimin haberi olsun |
Yıllarca rüyasını gördü Çağlayan
Bu boşlukta bir kaç saniyeliğine de olsa yapmış çok görmeyin |
kemal çağlayan bu yorumları okuyor mu acaba ne çok sevildiğini görür her sene aynı oyunları yapmaz :D bize adı sanı temiz dinamik murat erdoğan gibi adamlar lazım
|
Çağlayan basın sözcülüğünü rüyasında görür ancak.:) Yiğit olsun diyenlere şaşıyorum olacaksa Sertekan abimiz olsun en azından Sivassporu masa başından değil birebir takip ediyor.
|
bende nail gardaşı istemem:) geçen sene canlı yayında borjanın söz verdiği formamı hala gönderecek
şaka nail gardaş sen oruya yakışan tek adamsın ama şu formamıda gönder artık:D |
Sivastaki gasteçilerden bu işe layık birisi yok. Hitabeti düzgün kariyerli kültürlü birisi olsun isterim
|
Aptullah Yiğit olursa gasteden sonra mikrofonlardan da taraftara atar.
|
[QUOTE=sonüye;872664]Aptullah Yiğit olursa gasteden sonra mikrofonlardan da taraftara atar.[/QUOTE]
Sivassporun taraftarı varmı birader? |
[QUOTE=favori58;872735]Sivassporun taraftarı varmı birader?[/QUOTE]
saat gün hava hersey uygun olduğu halde Torku Konya maçında sen haklı cıkacaksın favori gardas. |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 21:34. |