![]() |
Cevap: 4 Eylül İyi Başladı !
Ligin ilk maçında rakibi Derince Belediyespor’u 2-0 yenerek lige iyi bir giriş yapan 4 Eylül belediyespor Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Silivri maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Teknik Direktör Alaaddin Çiçek nezaretinde antremanlarını Muhsin Yazıcıoğlu tesislerinde yapan 4 Eylül Belediyespor’da hedef 2’de 2 yapmak. Teknik Direktör Alaaddin Çiçek,fenç bir takıma sahip olduğunu belirterek “ Takımda ilk kez 3.ligde forma giyen futbolcularım var. Bunlar ilerleyen hafta daha iyi olacak ve inşallah’da daha iyi sonuçlar alacağız” dedi. |
Cevap: 4 Eylül İyi Başladı !
[QUOTE=favori58;874543]nerdesiniz yiğidolar neden maça gelmiyorsunuz. kahvede okey oynamak,evde oturmak yerine 1,5 saat gelip orada bulunsanız olmamı.üstelik maç bedava meydanda beleş otobüs kalkıyor[/QUOTE]
Kardeş 4 eylül yan sahada her maça geliyorduk. Şimdi yine gitmeye çalışıyorum ama dağın başına götürdüler takımı. Tamam servis felan var ya da ben kendi aracımla gidiyorum ama ciddi bir zaman kaybı da oluyor. Geçen yıl takımı bir taşıdılar takım felç oldu. Havasını kaybetti... Bence tekrar yan sahaya gelmeli takım... Bu yıl işimiz yine zor... |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 13:57. |