![]() |
Cevap: Sivasspor kadromuz!!
son transferlerle birlikten en büyük sıkıntımızı çözdüğümüzü düşünüyorum(forvet). bu sene belki de tarihimizin en iyi kadrosunu oluşturduk. yabancılardan rengifo, navratil ve mehdi sınıra takılırlar diye düşünüyorum. cicinho, da costa, aatıf, utaka, djebbour dışında ya kamil yada borjan son yabancı olarak kadroya girer.
kamili kazanabilirsek ve utaka formunu bulursa ideal onbirimiz bu olmalı; -----------korcan cicinho - da costa - ümit - ziya -------- kadir - adem ---grosicki - aatıf - utaka ----------djebbour tabi böyle bi durumda yedek kulübesinin de kalitesini ve oyuna etkisini artırmış oluruz. burhan, aydın, timur, abdülkadir gibi seçeneklerimiz olur. |
[img]http://www.footballuser.com/formations/2013/09/822135_Sivasspor.jpg[/img]
takım hücumda iken 3-4-3'e geçip golleri sıralıyor top rakipte iken orta sahayı kalabalık tutup 4-5-1'e geçiyor |
,.
........................korcan Abdurrahman......costa.....umit.......ziiya Cicinho...........atif..........adem...........utaka . ..................burahan ......djbourrr |
[img]http://www.footballuser.com/formations/2013/09/822182_Sivasspor.jpg[/img]
[B]Yedekler: [/B] Nihat Murat Eren Hakan Mehdi(Grosicki) Aydın Cihan |
utakanın orjini sol açık olduğu için santraforda oldukça sırıttı bence yeni transferle bu problem de hallolacak belki aatıf da forvet arkası alex stili daha faydalı olur
|
4 - 5- 1 taktiğinde oynamalı.
Korcan Cicinho -- De Costa -- Ümit -- Aydın Karabulut Mehdi Touil -- Kadir Pekmezci Burhan Aatıf djebouur |
[B] korcan
cicinho costa umıt ziya kadir hakan atıf utaka grosicki refik [/B] [B]yedekler Nihat murat abdurrahman cihan adem aydın burhan [/B] |
en uygunu 4 4 2 ama forvet hattımız zayıf kalır yinede
|
bır zamanların kralı .kamıl nerde ya...:rolleyes:
|
[QUOTE=5sekız;875422]bır zamanların kralı .kamıl nerde ya...:rolleyes:[/QUOTE]
[B]aynen gardasim, ben de cok merakettim ne Antremana cikiyo ne de Haber cikiyo bilmiyorum Adam resmen kayipoldu.... Insallah kötü bisey cikmasin [/B] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 16:20. |