![]() |
Cevap: Biletler Satışa Çıktı
biletler Sudan ucuz valla sivasta olsam her maca giderdim
|
Önce eskişehir sonra Kasımpaşa gibi ligin 2 güçlü ekibiyle üst üste ve içerde oynamak çok önemli avantaj olacaktır. 2sini de kazanmak veya toplam 4 puan almak bizim için ilk 5 için çok önemli bir adım olur, Kasımpaşayı yeneceğimizden eminim de Eskişehirden de puan almalıyız
|
Biraz önce vip ten biletimi aldım sivassporumuzu destekleyeceğiz inşallah
|
maçın pazar günü olması ve saatinde uygun olmasından dolayı statta doluluk olacağı kanaatindeyim
|
Gurbetçiler çekildi. Sivas da sadece Sivas da yaşayanlar kaldı. Bakalım onların Roberto Carlos'lu Sivasspor'a desteği ne kadar ? Yine geçen sezonlarda ki kemik 4-5 bin kişi gelirse yazıklar olsun bize. Arka arkaya oynayacağımız Eskişehir ve Kasımpaşa maçları çok önemli bizim için. Bu iki maçta Sivas da ki Yiğidolardan ricam desteklerini esirgememeleri. Bu sene kurulan takım seyircinin gazına daha çok gelebilecek bir takım bence. O yüzden içerde oynanan her maçta mutlaka destek olunmalı. Alınan 3 puanda taraftarın da futbolcular kadar emeği olmalı. Şu iki maçtan 6 puan çıkartırsak çok güzel şeylerin başlangıcı olabilir. Haydi Yiğidolar pazar günü maça !
|
Dun biletimi aldim. Koca bir deste maraton biletleri duruyordu. Ben uzuldum. Bilet bulamam maratona derken kocaman bir deste vardi. Insallah mac gunu biter
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 14:19. |