![]() |
Cevap: Kı nı yo ruz...
neyin davasını güdüyorlar çağ dışılığın dar kafalılığın daniskası bu yapılanlar eğer doğru ise. Eğitim seviyesi ne olursa olsun içe bastırılmış eziklik duygusu futbol terörü olarak hep TÜRKİYE'nin başına dert oldu yazık çok yazık...
|
......................
Geçmiş olsun... |
tüm futbolcularımıza geçmiş olsun..gayseri haddini aştın bunun bide Sivas'ı var..
|
Arkadaşlar bu saldırganların Kayserili olduğunu nereden çıkardınız?
Hep Kayserili diye yorum yapıyorsunuz. Biliyor musunuz? Yoksa tahmin mi yapıyorsunuz? Kayserili veya bir başkası benim için saldırganların kim ve nereli olduğu önemli değil. Herkim olursa olsun bu saldırganları kınıyorum. |
[COLOR="Red"]Editörün notu : Sitemizde büyük harflerle yazılan yorumlar silinmektedir.
Lütfen küçük harfler kullanınız[/COLOR] |
arkadaşlar benim size bir önerim var burada üye olan herkes Twitterde üye olsun ve bizi ilğilendiren konularda yani hakem ,gündem gibi sürekli Twit atalım esas ses ordan gelir yoksa burda biz bize yazıp duralaım herhangi bir etisi olmuyor.mesela ben ve bir kaç arkadaşımız hakem olarak kuddusinin atandığını duyunca hem Tff ye hemde bizzat Kuddusi müftüoğlunun Twitter hesabına sürekli Twit attık ( maçı adil yönet.sen sivasa düşmansın.Ts maçındaki yönetimini unutmadık.aldığın para haram birde soyadın Müftüoğlu ) gibi Twitler attık.sesimizi sosyal medyada anca böyle duyuroruz.lütfen katılımcı olalım.herkese duyuırulur..
|
Bu gibi holiganlara ağır cezalar verilmeli
|
inşallah kayseri küme düşlerde kurtuluruz şunlardan
|
arkadaş 25 kişilik takımın eli armut mu topluyo ? 3-4 kişiye çökselermiş :mad:
|
Bu pastirmalar sereflerini kaybetmis ve insanlikdan da pay almamislar. Tabiki hepsi degil.
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 19:28. |