![]() |
Cevap: Performansımı beğenmiyorum
Artık Korcan geçsin be borjanım , iyisin hoşsunda hem yabancı kontejyanı hemde performansın...:confused: yani çok çalış sen , bizde biraz Korcanı izleyelim.
|
Borjan aynı hataları yapıcaksan hiç geçme kaleye boş kale oynayalım daha iyi.
|
[B]borjanın yaptıgı hatalar bardağı taşırdı artık su maç kaleye korcan veya nıhat geçsın hıç bır sey kaybetmeyız[/B]
|
evet bencede kaleyi yerliye devretme zamanı geldi korcan = borjan birbirlerine açık ara üstünlükleri yok. Korcan'nın artısı Türk olması o kadar....Şimdi ya 6 yabancı sahaya çıkacağız ya da 5 yabancı sahada 1 yabancı kulübede olabilir. Bana göre
cicinho - de costa - utaka - atıf - mehdi sahada kamil yada refik kulübede. |
Adamsınla borjan kaybetmeye tahammülün yok azim ve hırsın yeter
|
Romanya maçında kalede Volkan değil de Borjan olsaydı en az 4 gol yemiştik yan toplardan.Kaleci bir takımın yarısıdır.Ah Petkoviç nerdesin.
|
[QUOTE=DOGU_BEY;876308][B]hala taraftara oynuyor...şimdi öyle konuşuyor ki zannedersin geldiğinden beri çok istikrarlı ve güzel oynadı da bu seneye kötü başladı!...geçen sezon 7-8 maç hariç hiçbir şekilde bu takıma katkı verdiğine ve bu takım seviyesinde bir kaleci olduğuna hala inanmıyorum...şimdi yine güya taraftara hatalarımdan ders alıp kendimi geliştireceğim masalları anlatıyor..3 yıldır hala geliştirecek...her yan top kabus....her maç korku filmi...[/B][/QUOTE]
geçen sene kaç penaltı kurtardı ben hatırlayamadım |
[QUOTE=Ferhat06;876353]Romanya maçında kalede Volkan değil de Borjan olsaydı en az 4 gol yemiştik yan toplardan.Kaleci bir takımın yarısıdır.Ah Petkoviç nerdesin.[/QUOTE]
fener şak şakcılığını bırakalım. romanya maçında kalemize gelen olmadı kalecisiz olsak gol yemezdik |
korcan'ı erciyes maçında çok iyi görmedim bence bu hafta kimin kalede olacağı belli değil
|
Insallah borjan insallah kendine gelirsin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 09:41. |