SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Sivasspor-Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumları (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=36951)

cemahmety 16.09.2013 21:39

Cevap: Sivasspor-Kasımpaşa maçı tahmin ve yorumlar

Es-es maçındaki pas oyunu oynayabilirsek ve daha dikkatli olursak bu maçıda alırız. İçerideki maçlarda çok iyi olacağımızı düşünüyorum bu sene

34orhan58 16.09.2013 21:48

Kasımpaşann fenere yenilmesi bizim maçı bence daha da zor hale getirdi bana göre es es maçndan daha zor bir mac bizi bekliyor bu maçı alrsak önümüz daha da açılır bence çok zor bir maç insallah kazanırz

Besyo_cu 16.09.2013 22:28

[B]Kasımpaşa bu ligde bize ters gelecek takımlardan birisi, çok hızlı hücum hattı var ve inanılmaz çabuk kaleye gidebiliyorlar. Fener maçında Şota nın hatalı değişiklikleri maçı kaybettirsede bu maç bizim için çok zor olacak. Beraberliğe üzülmem aksine sevinirim...[/B]

babapiton 16.09.2013 22:49

Kasımpaşa'nın tüm maçlarını izledim.Son olarak Fenerbahçe'ye karşı çok iyi oynadılar.Fakat deplasman performansı çok iyi değil.Karabük'e yenildiler ve Konya'yı 90'da attıkları golle yendiler.Cicinho ve Ziya biraz daha kontrollü ileri çıkması lazım yoksa cezayı keserler.Kanatları iyi kapatıyolar ama bizim baskımıza dayanacaklarını sanmıyorum kanatları deleriz.Djebbour bu maçta 18'e alınabilir.Utaka'nın sıkıntısı yüzünden.Bu durumda Borjan'a tribün yolu gözükür.

DoomsDay58 16.09.2013 22:52

Refik oynarsa bu maçı kazanırız ama kazanamasak da beraberlikte çok kötü sonuç olmaz.

avare 16.09.2013 23:09

bu maca Kadar takimin yan top calismasi lazim en korkulu ruyamiz yan toplar oldu gelen yantoplar tehlike saciyor carlosta hala borjani tercih ediyor bu macta kalede korcan denenmeli
insallah bu maci da yenecegiz

sivasliavizeci 17.09.2013 08:33

bu havayla kasımpaşayıda yeneriz inşallah takıma güveniyorum bizlerde arkasında olur desteklersek yeneriz hep destek tam destek

Ferhat06 17.09.2013 08:58

[QUOTE=DoomsDay58;876905]Refik oynarsa bu maçı kazanırız ama kazanamasak da beraberlikte çok kötü sonuç olmaz.[/QUOTE]

Bence sahamızda hiç puan kaybetmemeliyiz.Beraberlik kötü bir sonuç bence.Kasımpaşa takımının bizden iyi olduğunu asla düşünmüyorum.

Rallim58 17.09.2013 09:01

[B]İçerideki tüm maçlarımızı almadan, yukarılardan söz etmemiz "abes ile iştigaldir"[/B]

alaattin 5858 17.09.2013 09:14

rakibin kanatlara inip orta yapmasına engel olabilirsek maçı rahat alırız.yoksa kalecimizin yan top zaafından çok zorlanırız her türlü sonucu gözümde canlandırıyorum ama 2-1 galibiyetimiz birazdaha ağır basıyor

WEZ Format +2. Şuan Saat: 22:38.