![]() |
Cevap: Sivasspor'un Kupa Sınavı
Takimimizda bir cok kaliteli ama henuz forma sansi bulamayan oyuncular var. Bugun hocamiz buyuk ihtimalle onlari deniyecektir. Bu oyuncularda forma sansi icin eminim ellerinden gelenin fazlasini yapicaklardir ornegin ( rengifo, djebbour, abdurrahman, hakan arslan, navratil, eren aydin) bu macin farkli bitecegini dusnuyorum 7-0 , 8-0 bitebilir kanimca
|
[B]Sivasspor`a bu zorlu kupa yolunda başarılar diliyorum...[/B]
|
oyuncularımızı deneyelım bu fırsatı degerlendırelım
|
Yedek oyuncu performansı görmek için ideal bir maç diyoruz oynanmadan maç kazanılmaz, rehavete kapılmadan performanslarını yedekler gösterirse, oyunun yanı sıra güzelde bi skor elde edilirse yedekleride görmüş oluruz. Canı gönülden başarılı olmaları dileğiyle Allah Kuvvet versin yiğidolara.
|
Ben abdulkadir ozgen timur eren rengifo ve apoyu merak ediyorum.. ama mac cik erken oldugu icin izleyemeyecegim :( is nedeniyle tabi
|
nerdeye as kadro buna gerek varmıydı anlamadım denenmemiş oyuncuları oynatsa daha iyi olurdu
|
[B]Bu rengifo denen adam tam KALAS! şu mata bile rezilleri oynuyor..ne ruh var ne istek..ayıptır çık biraz birşeyler yap! bence carlosun şu ana kadar tek yanlışı bu rengifo oldu...[/B]
|
Süper lig takıma bak murat akça denen saatli bomba Sivasspor'u çok yakar
|
[B][QUOTE=infial§;879165]Süper lig takıma bak murat akça denen saatli bomba Sivasspor'u çok yakar[/QUOTE]
murat akça de cihan da kredilerini bitirdiler bence...alt yapıdan alınan ibrahim sürgülü şu an murattan daha iyi durumda bence...[/B] |
cihan uzaktan müthiş çaktı
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:17. |