SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Grosicki ayrılıyor (mu?) (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37031)

Besyo_cu 04.10.2013 11:00

Cevap: Grosicki ayrılıyor (mu?)

[B]Felaket yılında Sivasspor'a hayati katkı yapan Kamil'in her zaman alıcısı bulunur, üst düzey bir oyuncu ancak bize transfer olduğu devre arası ve ertesi sezon harici vasatı aşamadı.

Kamil'in şuan ki piyasa değeri ortalama 4.000.000 Euro, böyle bir oyuncuyu 900.000 Euro'ya transfer etmek önemli bir başarıydı. Sezon sonu sözleşmesi bitip bedavaya transfer olma durumu varken devre arasında satsak bile en fazla 1.000.000 yada 1.200.000 Euro eder.[/B]

SivasliMuhammed 04.10.2013 11:01

Yazik oldu kamile.tek bi sezon istedigi performansini göstermedigi diye satilmamali.Sans verilmeli ve daha iyi oynayacagini düsünüyorum

keko 58 04.10.2013 11:17

[QUOTE=SivasliMuhammed;879390]Yazik oldu kamile.tek bi sezon istedigi performansini göstermedigi diye satilmamali.Sans verilmeli ve daha iyi oynayacagini düsünüyorum[/QUOTE]

[B]aynen Muhammedcim,
bakalim ne olacak Insallah takim da kalacak ve Hocam ona biraz sans versin.....
sans versin buna ve Hocam farkini görecek ;)

ama sunu hic anlamiyorum......
[QUOTE]SIVASSPOR.COM
[COLOR="red"]Yeterli olmadığı ve hataları nedeniyle forma vermediği“[/COLOR][/QUOTE]
tmm da benim tek anlamadini Kadir niye oyniyo ozaman??? cok ilginc :rolleyes:

[/B]

58Sivaslilar 04.10.2013 12:03

Hemen hemen yorumcularla ayni fikirler öne cikmaktadir tabiki bende katiliyorum Grosicki artik verimli bir oyuncu degil ve hic gayrette göstermiyor bu isler zorlamakla olmaz yolvermenin zamani gelmistir

58Sivaslilar 04.10.2013 12:11

Sivasspor büyük takimlar gibi bütcesi yüklü olan bir takim degildir verimli olmaynlari kambur olarak sirtinda tasiyamaz tasimamasida gerek yoktur önceki sezonlarda bu hatayi cokca yapmistir sürdürmesi takima ve külübe zarar verir :confused:

babapiton 04.10.2013 12:20

Grosicki Premier lig dahil her ligde oynar ama istikrarsız inşallah en azından 1 milyon euro veren çıkarda satarız bedava giderse üzülürüm.Sivasspor'a Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu.

hasanim58 04.10.2013 12:41

yaw kamil iyisin hassın süratli de bi topçusun yeteneklerin tartışılmaz amma bi gunün bi gunünü tutmuyor aynı (gonulsuz i... Davara gönder uluyu uluyu gurt getirir) misali oynuyon olum yaaa gitmene üzülürüz tabi ama sende Yiğidolari üzdün istikrarsızlığınla neyse yapacak bisey yok emir büyük yerden vardır bir bildigi elbet bari para kazandir öyle git gideceksen giderken faydan olsun namissiz:D

58g0kberk58 04.10.2013 12:56

Ne para kazanmasi arkadaslar oynamayan adamdan nasil kar etceksin. Ben tahminim eger ki boyle devam ederse ara donemde ufak bi bedelle polonyaya donecektir

58g0kberk58 04.10.2013 12:58

[QUOTE=babapiton;879402]Grosicki Premier lig dahil her ligde oynar ama istikrarsız inşallah en azından 1 milyon euro veren çıkarda satarız bedava giderse üzülürüm.Sivasspor'a Gelmiş geçmiş en yetenekli oyuncu.[/QUOTE]

Yapma be abi premier lig falan grosickinin tek ozelligi cabuk hizlanabilmesi. Cok ust duzey calim yetegi yok bi aaatif kadar yok mesela, sut desen 10 sutundan 9u kaleyi bulmuyor. Pas yapan bir oyuncuda degil cok bencil. Bence bu performansla bank asyada ancak oynar

babapiton 04.10.2013 13:06

[QUOTE=58g0kberk58;879408]Yapma be abi premier lig falan grosickinin tek ozelligi cabuk hizlanabilmesi. Cok ust duzey calim yetegi yok bi aaatif kadar yok mesela, sut desen 10 sutundan 9u kaleyi bulmuyor. Pas yapan bir oyuncuda degil cok bencil. Bence bu performansla bank asyada ancak oynar[/QUOTE]

ben yeteneği ve yapabileceklerinden bahsediyorum,Şuana kadar yaptıklarından değil.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 17:36.