![]() |
Cevap: Cicinho Hayat Veriyor
allah nazardan korusun tam ihtiyacımız olan bir futbolcu
|
Cicinho Candır, canımızdır. Bütün duran toplarımız ondan sorulduğu gibi ileri geri Burhanla beraber müthiş oynuyorlar. Allah nazarlardan saklasın
|
Sivas´in basarisinda %50 pay sahibi.Aciklikla söylemek istiyorum ,Sivas Sivas olali böyle kaliteli bir futbolcu görmedi.
Su anda kac süperlig takimi Cicinho´yu takiminda görmek istemezki. Bir anda oyunun gidisini ve skorunu degistiriyor. Takimimizin kalitesi üst düzey ama bunun farkinda olmayan Sivas´lilar hala cogunlukta.Bir avuc 4 Eylül´ü dolduramiyoruz.Bu takim dolu türbünler önünde neler sergilemezki.Ama 5 TL´ye KIYAMIYANLAR hala mevcut.Cok yazik. |
uğur kavuğun 4 senede yapamadığını 7 haftada yaptı :)
|
[IMG]http://www.ajansspor.com/resimv3/cicinho_sport_1.jpg[/IMG]
Hayat vermeye devam ediyor maşallah.. Bu haftada ilk onbirde yer aldı. Tabiki Onu yalnız bırakmayan bir kişi daha var. Ona çok güzel bir topuk pası veren ve bir de gol atan Aydın KARABULUT... Başarılarının devamını dilerim... |
[b]valla maşallah diyelim ,adam 34 yasında ,24 yasında gibi oynuyor,sağbek ancak saağ açık gibi oynuyor,büyük maçlarda yerinden çok ayrılmasa iyi olur yediğimiz gollerin çoğunu bölgesinden yiyoruz,5 asit yaptıda saolsun yediğimiz kaç gol onun bölgesinden bunuda görmek lazımonun yaptığını burhanın yapması gerekir abdurahmanın önünde sag acık oynasa bence o bölgeden gol yemeyiz burhan iyi yedek olur [/b]
|
kasima girecegiz hala formalardan haber yok. ciktiklari an hemen cicinho yazili forma siparis edicem. performansi her hafta süper, para icin degil bu takima ve carlosa hakikaten yardim olmaya gelmis, tecrübesiyle ve yetenlegile takima cok katkisi var. sonucta real madrid ve brezilya milli takiminda oynamis bir yildiz.
|
Kesinlikle katiliyorum iyki geldi bize boyle bir sag bek yillardir uguru izliyoeduk simdi 10 kat daha iyi adam aldik.
Sagolasin Mecnun Baskan |
[B]Uğur Kavuk'dan sonra böyle bir oyuncunun takıma katılması tam isabet. Komple bir oyuncu. Doksan dakika sahada var. Oyundan hiç düşmüyor.
Erman'ın görevini bu sene Cicinho üstlenmiş durumda tek bir golleri eksik. Ben onun sağ açıkda oynayıp daha fazla katkıda bulunabileceğini düşünüyorum. [/B] |
İlk alındığında bazı çekincelerim vardı ama defansif anlamda bazı zamanlar açık versede genel anlamda beni yanılttı. İyiki de yanılttı :) Uğur Kavuk'tan sonra böyle bir performansı izlemek çok memmun etti beni :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:29. |