![]() |
Cevap: Aydın A Milli Takıma Çağrıldı
diğer çağırılan isimleri okuduktan sonra takımımızdan sadece aydının çağırılmasına üzüldüm
Bir çok arkadaşımızın dediği gibi korcan(serkan çağrılırken) ziya(kazma hasan ali çağrılırken) ve ümit de bu listede olmalıydı Buna da şükür Ayrıca hemşehrimiz uğur çiftçinin çağrılmasına da sevindim |
Aydın milli takımda süre alsa bile Sivasımızdaki performansının büyük çoğunluğunu gösteremez Çnükü bizim takımdaki Özellikle Ziya Aatıf ve Aydın'ın performansları birbirleri ile oynadıkları zaman büyüyor. Örnek çok büyük olacak ama nasıl Xavi İniesta Messi bir arada oynadıkça daha başarılı oluyorlarsa bizim de bu 3'lümüz bir arada oynadıkça birbirleriyle organizasyonlar yaptıkça başarılı oluyor. Ama 3'ünün beraberken başarılı olduklar tek başlarına kötü oynadıkları anlamına gelmez. Bizim takımımızda Aydın, Ziya (performansı iyi oldukça), Korcan, ve özellikle Ümit milli takımı hak ediyor özellikle Ümit bana göre şuan en iyi türk stoper Semih Kaya GS'nin ilk şampiyon olduğu sene iyiydi ama sonra hiç bir zaman medyada şişirildiği kadar iyi olmadı. Zaten Ümit'in geçen sezon sonunda 2 rus 1 alman kulübü tarafından istenmiş olması da bunun bir kanıtı
|
Bence cok kötü.
Milli Takıma cıkan oyuncalari hemen İT ler aliyor. Ümit veya Ziyada giderse Milli Takıma seneye oyuncularin hepsini kaybederiz. Örnek; Hasan Ali Kaldırım,Alper Potuk vs. vs. |
Tebrikler aydin :)
Aatifin turk pasaportu olsaydi hemen cagirilirdi ve cok is yapardi |
Sayın yiğidolar Aydın Karabulutun milli takıma çağrilması güzel ama oynatmazlar Fatih hocanin oynatacagı oyuncular belli Fb,Gs,Bjk,Trabzon ve Avrupa takımlarında oynayanlar Anadolu takımlarindan neden oyuncu çagırmıyorsun dememeleri tenkitlerin önünü kesmek için çagrıldı ama oynatmaz.
Milli Takımımızın başarısızlıgı bundan dolayıdır |
Bravo Aydın'a göster kendini Yiğido !!!
|
[B]Sezonun en iyi futbolunu oynayan SİVASSPOR'da milli formayı hakeden AYDIN'nın yanında ZİYA VE ÜMİT de var...ben yakın zamanda sıranın onlara geleceğine inanıyorum...Ayrıca Serkan Kırıntılı bile çağrılıyorsa KORCAN çoktan çağrılır...[/B]
|
Aydin karabulut u tebrik ediyorum ..
Bir futbolcunu super ligdeki en cok istedigi sey milli takimda oynamak .. Aydin bunu sivasporda basardigina gore baska bir takima gidecegini dusunmuyorum . Aydin sivassporda ve milli takima davet edildi daha ne isteyebilir ki ? |
aydında milli takım kadrosundaki çoğu futbolcudan daha çok hak ediyor ama terim efendi o kadar sol bek sıkıntısı varken hala ziyayı çağırmıyor büyük kayıp ...
|
aydını tebrik ediyorum milli takımda bir yiğidoyu görmek bizleri gururlandıracak tabiki diğer yorumlarda görüldüğü gibi sadece aydının çağrılışı haklı olarak bizi mutlu etmemiş türkiyenin en iyi solbeki ziya ve ümit kurtta milli takımda olmalıydı
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 08:07. |