SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Haberler (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Yiğido Hotz'e Sürpriz (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37193)

sivastatlıbelam 14.11.2013 21:23

Cevap: Yiğido Hotz'e Sürpriz

arkadaşlar sivasspor gerçekten büyük takım...ya ne biliyim lige baktığımız süper ligde ki tüm takımlar içinde apayrı bir duruşu var.

o yüzden dışardan destek alması çok normal.ben de sivaslı değilim üniversteyi 4 yıl sivasda okudum, o şehrin havasını soludum,aşık oldum şehire,ve kendime takım olarak SİVASSPORU SEÇTİM...Tam 7 yıldır sivassporluyum,ondan amatör ligdeki memleketimin takımı aksaraysporu tutuyordum...sivasspor sevdası insana her şeyi unutturuyor...

o yüzden şaşrımamak gerekir,zamanla daha da çok artması ümidiyle...

hatta akrabalarımdan 4-5 kişiyi de sivassporlu yaptım,maçları birlikte izliyoruz.

ihtiyar yiğido 14.11.2013 21:39

En çok sevindigim Hotz'ün seyrettigi maçda galip gelmemiz ve Anadolu misafir perverliğinin nasil oldugunu göstermemiz memnun kalmışki seniye ailem ile birlikde gelecegim diyor.

[B]Üzüldügüm şeyde Sivas'lan alakası olmayan insan Almanyadan kalkıp Sivasspor'u seyretmeye geliyor ama kimliginde Sivas yazan oralı olmuyor[/B]

sivastatlıbelam 14.11.2013 21:51

[QUOTE=ihtiyar yiğido;884903]En çok sevindigim Hotz'ün seyrettigi maçda galip gelmemiz ve Anadolu misafir perverliğinin nasil oldugunu göstermemiz memnun kalmışki seniye ailem ile birlikde gelecegim diyor.

[B]Üzüldügüm şeyde Sivas'lan alakası olmayan insan Almanyadan kalkıp Sivasspor'u seyretmeye geliyor ama kimliginde Sivas yazan oralı olmuyor[/QUOTE]
[/B]

hocam kimlik meselesi değil karakter meselesi bence,üniversitede sınıfta 2 sivaslı erkek ikiside gs liydi,geri kalan kızdı ,kızların büyük kısmı sivassporluydu ,helal olsun onlara,ben o iki gs li arkadaşlarla çok tartıştım konuştum ama dönmediler,takım o sezon çok kötüydü, sürekli sövüyorlardı,boş insanlar ne yaparsın...

sivasspor gibi bir değeri görmemek kör olmaktan başka bir şey değil.

ben antalyada yaşıyorum şu an şunu söyleyim antalyasporun durumu bizden daha vahim,cafede antalya-gs maçını izledim antalyasporu tutanların sayısı 3-4 taneydi hepsi gs destekliyordu,yuh dedim yuh be nasıl bir zihniyet bu,bizde çerkezin kahvesinde falan böyle bir şey olmaz en azından...

Kasim58 14.11.2013 23:41

Sivas'ta olup, Sivas'ın havasını teneffüs eden ekmeğini yiyip suyunu içen kahve köşelerinde oturan bir paket sigara parasına maça gitmeyen, [B](İT) takımlarının yalakaliğini yapan hemşerilerimize kapak olsun[/B] bu haber.

ELLİSEKİZ 15.11.2013 05:57

O proğramı izledim.En çok dikkatimi çeken şurası oldu.Hotz'a soruyorlar ''Almanya'da hangi takımı tutuyorsun ?'' verdiği cevap aynen şöyle ''Almanya'da tuttuğum takım yok ben sadece Sivasspor'u tutuyorum.'' Daha söze gerek var mı ?

4eylül 15.11.2013 07:40

helal sana o forma alman yiğido sivasspor aşkı bit tutkudur tutarsan bırakamassın seni seviyoruz

Salim58 15.11.2013 08:35

[B] Wir sind sehr stolz darauf, dass wir ein Yigido wie Dich haben. Wir haben Dich sehr gerne Hotzi. [/B]

Yusuf Çevik 15.11.2013 09:06

[QUOTE=Salim58;884924][B] Wir sind sehr stolz darauf, dass wir ein Yigido wie Dich haben. Wir haben Dich sehr gerne Hotzi. [/B][/QUOTE]

Emmime bak su gibi almanca biliyor.:D

Rallim58 15.11.2013 10:33

[B]Wir sind stolz auf dich. Danke Hotzi[/B]

favori58 15.11.2013 11:13

[QUOTE=sivastatlıbelam;884901]arkadaşlar sivasspor gerçekten büyük takım...ya ne biliyim lige baktığımız süper ligde ki tüm takımlar içinde apayrı bir duruşu var.

o yüzden dışardan destek alması çok normal.ben de sivaslı değilim üniversteyi 4 yıl sivasda okudum, o şehrin havasını soludum,aşık oldum şehire,ve kendime takım olarak SİVASSPORU SEÇTİM...Tam 7 yıldır sivassporluyum,ondan amatör ligdeki memleketimin takımı aksaraysporu tutuyordum...sivasspor sevdası insana her şeyi unutturuyor...

o yüzden şaşrımamak gerekir,zamanla daha da çok artması ümidiyle...

hatta akrabalarımdan 4-5 kişiyi de sivassporlu yaptım,maçları birlikte izliyoruz.[/QUOTE]

Kardeşim seninle tanışmayı alnından öpmeyi çok isterdim helal olsun senin gibi güzel insanlara.. Yiğidolar diyarından selamlar

WEZ Format +2. Şuan Saat: 06:33.