![]() |
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Kanatların Sivasspor için ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anladık. cicinho ve ziya büyük kayıptı. 5 eksikle bu skor normal ama en azından golde atmalıydık. tamam defans kötüydü ama 1 tane gol pozisyonumuz yok. izlediğimiz en kötü maçlardan biriydi.
|
Haftaya besiktasi yener tekrar bir cikis yakalariz
Benim takima güvenim sonsuz |
maç mı? değerlendirilecek maç falan yok ortada sorumlusu halis ancak bunu hoca tahmin edip takımı açık oynatmamalıydı bence geçmiş olsun
|
Eksiklerimiz vardi ama yenilginin asil sebebi rakibi iyi analiz edemememiz
|
hemen kendimize gelmeliyiz takim hedeften sapmamali.
bu moralle sozlumu ve sinavimi nasil geçecem :( |
tam bir hezimet oldu sahada iyi olan kimse yoktu atıfla burhanda büyük düşüş var tabi bu geriden gelen ziya ve cicinhonun olmayışından kaynaklanıyor ama çok hareketsiz oynadık bugun maçın hiç bir bölümünde galip geleceğimize inanmadım saçma sapan bir puan kaybı oldu bjk maçıda sıkıntılı bir maç olarak önümüzde görünüyor her çıkışın bir inişi var ama daha dikkatli oynamalıyız
|
Cicinho ve kadir olmadiginda sonuc ortada. Ama doylemek lazim yinede 2 haftadir halis sivas karsinda onde...
|
En korktuğum maçlardan bir tanesiydi...
Kime ne zaman ihtiyaç varsa Sivasspor her zaman hazırdır.. Fenere hayat öpücüğü verildi, adam o hızla farklar atmaya başladı... Lig tv tepetaklak gitmeye başladı, Gsye yardım geldi. Hemde ne yardım, dört koldan. Alın işte yansıması. Defansın temel direkleri yoktu, Orta sahanın en diri adamı yoktu. Aatıfında şımarıklığı, bencilliğide üzerine eklenince iş sadece 1-2 oyuncunun sırtına kaldı. Bu Utaka ve Djebbour bana ne zaman maç kurtaracak anlamıyorum. Ya beslenmeleri zayıf yada pilleri bitik. Kamil bir iki maç daha oynaması lazım, maç eksiği kendi kabahatidir. Çalışacak alacak formayı. Forum tutması lazım. Fazla yazmaya gerek yok. Önümüzde kupa harici Beşiktaş maçı var. Sakatlar arızalar cezalılar dönsün artık. Yedek oyuncularla olmuyor bu iş. Hele hele ileri uçtaki adamlarla hiç olmuyor. Hakemin o kadar etliği sütlüğü yoktu.... Antalyasporu kutluyorum. Net bir galibiyet sonunda daha ne yapılabilir ki... |
takımımızı yürekten kutluyorum denilecek pek bişey yok iyi oynamadığımız bir maçı kaybettik.
|
ellerine saglık halis özkahpe bu takım senın eserin
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 05:53. |