![]() |
Cevap: Bülent Uygun Umm Salal ile sözleşme imzalad
[QUOTE=yigido yakup;888571]Allah hayirli Ugurlu etsin insallah basarili olursun
Allah rizasi icin su katar takimin paralarindan birazda bize nasip et. Apdurrahman dereli Kamil Grosicki ,John Utaka satabilecegimiz bizi sevindirecegin transferler olabilir eger iyi para koparabilirsen borjan da emrine amadedir. Ugur Kavuk zaten bosta[/QUOTE] :confused: [B] Apo ve Utaka katiliyorum ama Kamile katilmam...... en iyisi Kadir, Eren, Ümit ve bir kac kisi daha göndermemis gerekiyo!!! tmm da Ugur Kavuk zaten bos diyorsun ama neden Bos duriyo??? Süper Oyncu oldu icin bos duriyo..... :D :D [/B] |
Allah utandırmasın, başarılar...
|
[QUOTE=keko 58;888642]:confused:
[B] Apo ve Utaka katiliyorum ama Kamile katilmam...... en iyisi Kadir, Eren, Ümit ve bir kac kisi daha göndermemis gerekiyo!!! tmm da Ugur Kavuk zaten bos diyorsun ama neden Bos duriyo??? Süper Oyncu oldu icin bos duriyo..... :D :D [/B][/QUOTE] Varını yoğunu gösteren yüreğile oynaxan ÜMİT KURT gönderirsin ama elini taşın altına koymayan GROSICKI takımda kalsın őylemi? Sun diyorum... |
Hayırlı uğurlu olsun Bülent Hocam yolun açık olsun
|
Sonunca sirada olan bir takimi almis hayirli ugurlu olsun
|
Hiç ciddiye almıyorum.Kapasitesi belli.
|
Bizim teknik adamımızın yabancı bir ülkeye gitmesi sevindirici ama bülent uygunun son dönemlerinde sivasspora neler yaptığını unutamıyorum sivasımızı bitirmişti biz küllerimizden yeniden doğduk o yüzden affedemiyorum ama yinede allah yolunu açık etsin başka birşey demiyeceğim.
|
Hayırlısı olsun umarım kariyeri adına iyi işler yapar. Sivasspordan sonra ki kariyeri çok kötü. Sıfırdan takım kurmaya kalkması hep batırdı kendini. Umarım orda da tekrar etmez bu hatayı.
|
[B][I]Umm Salal Takımın devre arası transfer listesi:
*Fabio bilica (Bedelsiz) *Herve tum (Bedelsiz) *Sezer badur *Abdurrahman Dereli *Sedat bayrak *İbrahim dağaşan *Musa Aydın (kiralık)[/I][/B] |
Başarılar Bülent Uygun abi
|
WEZ Format +2. Şuan Saat: 12:15. |