![]() |
Cevap: Carlos Şanlı'yı İstiyor
kesinlikle ALINMASIN!!!!
|
[QUOTE=pover58;890384]bence tuncay bizde iş yapar son vuruşları olan bi topçu eger bursada şans bulamadı diye sivastada bulamaz degil çünkü sivasta forvet yok banko ounar.ancak içki ve kötü alışkanlıkları varsa o başka.[/QUOTE]
tuncay mücadelesiyle bilindiği gibi son vuruşlarıyla da saç baş yoldurtan bir isim nerden böyle bir kanıya vardın şaşırdım doğrusu |
[B]Yedek kulubesi için iyi bir transfer olabilir.[/B]
|
Bize gelecek forvet genc ve son vuruslari iyi olan Ahmet aras lazim böyle demode olmus yasi gecmis isibitmis adamlardan sivasa bi sey kazanmaz carlos herhalde kendi zamanin daki Tuncay zannediyor o eskidi kusura bakmasin.
|
[b]ahmet aras gib genç biryeteneği 2.lige yollayıp tuncay gibi futboldan beklentisi olmayan bitmiş birini sivasa kazandırmaya çalışmak nederece doğru bilmiyorum ,r.carlos kendine transferde güvenemiyor sanırım,2.sercan vakasına gerek yok,ayrıca şu fb yalakçılığınıda bırakmak lazım,sivasspor fb çöplüğü değildir ,eksik mevkiler bellidir ,sonvuruşları iyi ,hızlı ,ayağında top tutan sağlam forvet,defansın herbölgesinde oynayabilecek,kaliteli stoper ve önlibero,alınabilirse ortasahada top servisi yapacak kaliteli ortasaha lazım,tuncaya muncaya gerek yok ya adam gibi transfer yapılsın yada takımın düzeni bozulmasın[/b]:mad:
|
yönetimin böyle bir hata yapacagını tahmin edemiyorum yaşlı ve yorgunlar takımı olduk utaka-30 dijebr-30 mehdi-30 sisi-33 costa-30 eren 30 yaşında hiçmi genç ve dinamik oyuncu almayacaksınız tuncay kim ya bitmiş oyuncularlamı avrupa hedefi koyuyorsunuz Allah İyiliğinizi versin insanı güldürüyorsunuz.
|
Şanlıyı bu saatten sonra kim ne yapsın.
|
Tuncay mı? Sivasspor'un sokağa atacak bi kuruşu yokken bu adama bir çuval para mı ödeyecekler? Sivasspor tarihinin en gereksiz flaş transferinden biri olarak yerini alır.
|
Yuregiyle oynayan bir futbolcu cok bi maliyeti yok ve turk. Belki ilk 11 olmaz ama iyi bir yedek olabilir
|
tuncay ise yaramaz diyenlere sasiyorum her futbolcunun parladigi bir takim vardir sivasta oynayan burhan eseri 2.ligde mersinden aldik sivasa gelince bambaska bir burhan oldu en iyi dedigimiz oyunculari goruyonuz utaka ve rafik cok yetersiz kaldilar bence tuncay tam sivassporun futbol sistemine gore bir oyuncu hizli ve caliskan takima alindigi zaman diceksiniz ne tuncaymis be diye ahada buraya yaziyom demedi demeyin :)
|
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 11:08. |