![]() |
Cevap: Football Manager oyunlarıyla ilgili bilgi p
Arkadaşlar FM 2014 te Sivasspor da başladım. Fakat takıma göre iyi bir taktik bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
|
benim 2002 yılından beri oynadığım çok zevkli bir oyun 2002 yılında Cm vardı
2007'den itibarende fm oynuyorum bu zamana kadar hi. bıkmadım bıkmayacağımda :) |
oynu yukledım ama hata verıyor crash dump hatası bilen bir arkadas varsa bana yardımcı olabılırmı
|
fm 2014 le sivassporla 4.yılım ve kadrom şu şekilde onur kıvrak,gökhan gönül,david luiz,ömer toprak,luke shaw,fellaini,selçuk inan gökhaninler,hulk,david silva,agüero .....yedekde nuri şahin shürrle ,arda turan jem karacan,AATIF :D ..hedef bu yılda şampyonlar ligi inşallah.. bu arada fm oynayanlar için sol beke luke shaw önerimdir harika bi topçu oluyor yaşı çok genç..
|
2010dan berı tum serılerı oynadım suan 2014 oynuyorum ılk yıldan bedelsız olarak levandovskı yı aldım 2015 yılındayım suan kadromda kalede sınan savunma zıya boyata koray gunter alparslan orta saha mesut nurı pareyra erkan zengın forvet levandovskı welbeck yedeklerde abdulkadır bojan korcan quaresma hakan arslan umıt kurt murat akca cenk tosun cemal yıldırım yunus mali bı 7 8 futbolcu daha var su yabancı kontenjanı oyunda bıle sıkıntı oluyor :D benım ıcın vazgecılmez bırsey bu oyun
|
[QUOTE=yigido_furkan;891163]oynu yukledım ama hata verıyor crash dump hatası bilen bir arkadas varsa bana yardımcı olabılırmı[/QUOTE]
benim bir önceki sayfada yazdığım linklerden mi yükledin |
[QUOTE=58temha;891152]Arkadaşlar FM 2014 te Sivasspor da başladım. Fakat takıma göre iyi bir taktik bulamadım. Yardımcı olursanız çok sevinirim.[/QUOTE]
Kardeş 4-2-3-1 2 Defansif orta saha ile oynarsan takıma çok uygun. Sağa bir oyuncu al, 4'lü defans, Defansif Orta Saha'ya Ceyhun Gülselam'ı al Kadir ile ikisi harika sağ açıka yeni aldığın oyuncu yoksa Grosicki-Burhan değişmeli Forvet arkası Aatıf Sol açık Utaka yardırıyor :) Forvet Djeboour. Bir de forvete yedek gelişecek adam alırsan Djebour gidiyor kira bitince daha da alamıyorsun. Ben de ilk sezon bu taktikle şampiyon oldum Perez var villereal de bir de ceyhun u aldım. Djebour gol kralı oldu. Borjan, Rengifo ve Navratil'i sat gelen parayla Perez, Ceyhun, Servet, Sinan Bolat'ı al hepsi de geliyor üstüne bir miktar da para kalıyor... |
Sayılan kadrolara bakıyorum da hilesiz biraz zor o kadrolar gençler :)
|
[QUOTE=Kibrisli;891173]Kardeş 4-2-3-1 2 Defansif orta saha ile oynarsan takıma çok uygun. Sağa bir oyuncu al, 4'lü defans, Defansif Orta Saha'ya Ceyhun Gülselam'ı al Kadir ile ikisi harika sağ açıka yeni aldığın oyuncu yoksa Grosicki-Burhan değişmeli Forvet arkası Aatıf Sol açık Utaka yardırıyor :) Forvet Djeboour. Bir de forvete yedek gelişecek adam alırsan Djebour gidiyor kira bitince daha da alamıyorsun. Ben de ilk sezon bu taktikle şampiyon oldum Perez var villereal de bir de ceyhun u aldım. Djebour gol kralı oldu. Borjan, Rengifo ve Navratil'i sat gelen parayla Perez, Ceyhun, Servet, Sinan Bolat'ı al hepsi de geliyor üstüne bir miktar da para kalıyor...[/QUOTE]
Abi İyi Hoşta Bu Takım Direktiflerini Nasıl Yapmalıyım ? |
[QUOTE=58temha;891203]Abi İyi Hoşta Bu Takım Direktiflerini Nasıl Yapmalıyım ?[/QUOTE]
Bak bu benim şimdiki takımıma göre taktiğim. İlk günden beri bunu kullanıyorum. Sağ tarafta yazıyor tüm direktifler. Küçük geliyorsa özelden mailini at daha büyüğünü atayım. Bu arada maç başlamadan Sağ açık ve sol açığı bende depay ve oğuzhan onlara rakibin sağ ve sol beklerine özel olarak tutmalarını söyle yoksa geri dönmüyorlar. Bu taktikle ailecek hücuma çıkıp geri dönüyorsun. Bu arada takım uyumu çok önemli. Sezon öncesi güç antremanı yüklet sezon başladığında da Genel Antreman Taktikler,MAç antremanı Sadece taktikler olsun. İlk sezon biraz uzun sürüyor takımın birbirine alışması ama sonunda oluyor... [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/801/i4uk.jpg/][IMG]http://img801.imageshack.us/img801/4671/i4uk.jpg[/IMG][/URL] |
| WEZ Format +2. Şuan Saat: 02:42. |