SivasSpor.com -  Yiğidoların Özgür Sesi

SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi (http://www.sivasspor.com/forum/index.php)
-   Taraftar (http://www.sivasspor.com/forum/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Nerede Anadolu Ateşini Yakan Sivasspor (http://www.sivasspor.com/forum/showthread.php?t=37459)

migroArmis 21.01.2014 20:41

Cevap: Nerede Anadolu Ateşini Yakan Sivasspor

[QUOTE=burak58as553;893151][B]Hiç ışık yok hiç..

Tüm Sivas'ın Sivasspor'u desteklemesi için en az 10-15 sene daha Süper Ligde mücadele etmemiz gerekiyor.[/B][/QUOTE]

Bir şeyi sevmek başka özeleştiri yapmak başka.. Yaptığınız bu yapıcı reel özeleştri karşısında gıpta ile bakıyorum ...Teşekkürler ..

34MUAMMER58 21.01.2014 20:51

[b] 2 şampiyonluğu sivas kendi eliyle vermedi,belki yönetiminde hatası olmuştur,bülent hocanında hataları olmuştur,bazı oyuncuların sakatlanması ve performans düşüklüğü olmuştur,taraftar belki sanki heryıl şampiyonluğa oynuyoruz gibi destek olmamıştır hepsine eyvallah da ,bu 2 şampiyonluğu kaptırmamızın enbüyük nedeni rakiplerimizin hem tff de hem medyada hem iktidarda ,heryerde lobisinin güçlü olmasından kaybettik ,şansda yanımızda değildi,belki bilmeyebilirsin hatırlatıyımda karar sizin yinede,gs ye şampiyonluğu verdiğimiz yıl ank belediye maçı şampiyonluğun kilit maçıydı bu maç normal maç değildi,istanbuldan kalktık gittik biletler 50 kuruştu ,normal şartlarda 10 15 tl olsa ankaralı kimse gelmiyecek, kendi evimizde gibi oynayacaktık,kahvelerden ipsiz sapsız nekadar melih gökçek yalakası varsa 6 7 bin kişi doldurdu,ben belki 3 4 defa ank belediye maçına gittim enfazla 1000 1500 taraftarları var ,ayrıca o maça sivas düşmanı bülent yıldırım verilmiş ,rakibin sert futboluna prim vermiş sivassporlu oyuncuları kartlarıyla sindirmiş,balilinin omuzu çıkmış,sedatın çaprazı kopmuştu ,şansda yanımızda değildi ancak hiçbir amacı gayesi olmayan ank spor dopingliydi sanki yemlendiği heryandan belliydi ,istanbuldaki gs maçında da daha 1. dakikada 2 korner kullandık balili ve sedat sakatlanınca yenilgiye razı olduk ve şampiyonluk gitti,bjk ye şampiyonluğu verdiğimizdede medya ya bu sivas şampiyon olursa onlarımı yazacaz diye yakınmıştı bjk ye yaw biraz kıpırdayında şampiyonluğu siz alın diye pohpohlamış, bir yusuf şimşekle 15 puan geriden gelip şampiyon olmuşlardır ,ist bb maçında şans yanımızda değildi kaç top direkten döndü,antep maçınıda zaten herkes seyretti takım seyircisiyle birlikte satın alınmıştı,bunun karşılığıda 2 oyuncuya 15 milyon€verilerek yani sivassporun çalınan şampiyonluğunun primi antepe verilmiş o paralarla bugüne kadar gelmişlerdir, şike paraları suyunu çekince bak ne haldeler ,sözün özü şuki biz şampiyonlukları kaptırmadık ,medya hakemler,şikeci büyütülmüş takımların metresi takımlar yüzünden şampiyonluklarımız resmen çalınmıştır,o yıllar herkes iyi biliyorki şampiyonluklar sivassporun hakkıydı ,belki 2.ligdeyken takip etmemişşindir sivasspor 2.ligdeykende süperlige çıkışı engellenmişti,rizespor 17 puan geriden gelip 17 de 15 16 galibiyet yaparak şampiyon olmuşlardır, şimdi o şikeciler şampiyonluğumuz çalındı diye zırlıyorlar bilmem anlatabildimmi lobinin nedemek olduğunu ,bursa şampiyon oldu bizde enaz sizin kadar sevindik ,hakkımız yendi sustuk ,aman bursayı istemiyormuşuz gibi algı oluşmasın diye,tff yi protesto etmeye gelmeyen isder olimpiyata bursaya destek olmaya gitti,bursanın haklı şampiyonluğuna gölge düşürmek istememde eğer tff de levent kızıl olmasaydı son haftada ts ölümüne oynamasaydı sivasporun kaderini paylaşırdınız şampiyon olamazdınız demek istediğimi anlamışşındır inşallah ,bizim levent kızılımız yoktu tff de olsaydı 2 şampiyonluğuda kimseye vermezdik [/b]

migroArmis 21.01.2014 21:08

[QUOTE=34MUAMMER58;893163][b] 2 şampiyonluğu sivas kendi eliyle vermedi,belki yönetiminde hatası olmuştur,bülent hocanında hataları olmuştur,bazı oyuncuların sakatlanması ve performans düşüklüğü olmuştur,taraftar belki sanki heryıl şampiyonluğa oynuyoruz gibi destek olmamıştır hepsine eyvallah da ,bu 2 şampiyonluğu kaptırmamızın enbüyük nedeni rakiplerimizin hem tff de hem medyada hem iktidarda ,heryerde lobisinin güçlü olmasından kaybettik ,şansda yanımızda değildi,belki bilmeyebilirsin hatırlatıyımda karar sizin yinede,gs ye şampiyonluğu verdiğimiz yıl ank belediye maçı şampiyonluğun kilit maçıydı bu maç normal maç değildi,istanbuldan kalktık gittik biletler 50 kuruştu ,normal şartlarda 10 15 tl olsa ankaralı kimse gelmiyecek, kendi evimizde gibi oynayacaktık,kahvelerden ipsiz sapsız nekadar melih gökçek yalakası varsa 6 7 bin kişi doldurdu,ben belki 3 4 defa ank belediye maçına gittim enfazla 1000 1500 taraftarları var ,ayrıca o maça sivas düşmanı bülent yıldırım verilmiş ,rakibin sert futboluna prim vermiş sivassporlu oyuncuları kartlarıyla sindirmiş,balilinin omuzu çıkmış,sedatın çaprazı kopmuştu ,şansda yanımızda değildi ancak hiçbir amacı gayesi olmayan ank spor dopingliydi sanki yemlendiği heryandan belliydi ,istanbuldaki gs maçında da daha 1. dakikada 2 korner kullandık balili ve sedat sakatlanınca yenilgiye razı olduk ve şampiyonluk gitti,bjk ye şampiyonluğu verdiğimizdede medya ya bu sivas şampiyon olursa onlarımı yazacaz diye yakınmıştı bjk ye yaw biraz kıpırdayında şampiyonluğu siz alın diye pohpohlamış, bir yusuf şimşekle 15 puan geriden gelip şampiyon olmuşlardır ,ist bb maçında şans yanımızda değildi kaç top direkten döndü,antep maçınıda zaten herkes seyretti takım seyircisiyle birlikte satın alınmıştı,bunun karşılığıda 2 oyuncuya 15 milyon€verilerek yani sivassporun çalınan şampiyonluğunun primi antepe verilmiş o paralarla bugüne kadar gelmişlerdir, şike paraları suyunu çekince bak ne haldeler ,sözün özü şuki biz şampiyonlukları kaptırmadık ,medya hakemler,şikeci büyütülmüş takımların metresi takımlar yüzünden şampiyonluklarımız resmen çalınmıştır,o yıllar herkes iyi biliyorki şampiyonluklar sivassporun hakkıydı ,belki 2.ligdeyken takip etmemişşindir sivasspor 2.ligdeykende süperlige çıkışı engellenmişti,rizespor 17 puan geriden gelip 17 de 15 16 galibiyet yaparak şampiyon olmuşlardır, şimdi o şikeciler şampiyonluğumuz çalındı diye zırlıyorlar bilmem anlatabildimmi lobinin nedemek olduğunu ,bursa şampiyon oldu bizde enaz sizin kadar sevindik ,hakkımız yendi sustuk ,aman bursayı istemiyormuşuz gibi algı oluşmasın diye,tff yi protesto etmeye gelmeyen isder olimpiyata bursaya destek olmaya gitti,bursanın haklı şampiyonluğuna gölge düşürmek istememde eğer tff de levent kızıl olmasaydı son haftada ts ölümüne oynamasaydı sivasporun kaderini paylaşırdınız şampiyon olamazdınız demek istediğimi anlamışşındır inşallah ,bizim levent kızılımız yoktu tff de olsaydı 2 şampiyonluğuda kimseye vermezdik [/b][/QUOTE]

Muammer Abi...Ben Sayın Levent Kızıl Abimlede sık görüşürüm...Olan olaylara vakıfım...Nelerin döndüğünü kulaklarımla işittim ki bunlar sırdır...Son hafta ts ölümüne oynamadı ölümüne oynayan 3 adam vardı bunlar azizin satın alamadığı adamlardı çünkü bunları Levent başkanım almıştı (Alınan Bursa aşkıdır para değil )...Sewgili Egemen kaleci Onur ve sevgili Giray ..Bu ist lobis ivarsa karşı lobiside mutlaka vardır...Bu üç şerefli adam bizi şampiyonluğa taşımıştır...Alınlarından öpüyorum (Ayrıca bu mücadele için tek kuruş bile para almamışlardır bunu Levent başkanım ağzından duyan kişi olarak söylüyorum ) Bu nedenle bazı bildikleriniz eksik olabilir bunu sanal alemde ancak bu kadar sağlayabilirim...

subasi29 21.01.2014 21:24

[B]migroArmis !! Helal olsun sana ... Bu güzel düşüncen için[/B]

sirseri58 21.01.2014 21:47

[QUOTE=migroArmis;893153]Benden daha iyi bilyorsunuz ki geçtiğimiz yıllarda Sivassporun şampiyonluğunu ist takımları değil Sivas kendi verdi...Yanılıyo olabilirim bir iki maç var.. Bağışlayınız beni İbb ve Antep maçları diye hatırlıyorum bunlardan birini kendi alaydı Sivas Şampiyondu....Olamasaydı bile demekki bu kadar yaklaşılabiliyor...bunu ispat etmiştir Sivasspor...Hiç bir Bursalı biz tek başına şampiyon olduk diye sevinmesin her bir Bursalı tabiri caizsse ''yaw gerçekten bu olucak galiba yapabilirz...olacak '' deyip Sivassporu seyrederek bunu söylemiştir...Ben o ruhtan o Sivasspordan bahsediyorum ...Lobisi olmayan çekirdek çıtlatan canım Anadolumun göbeği Sivasım buna çok yaklaşıp kendi elleriyle bunu hediye ettiyse yine benim Sivasım çekirdekçisi,yle lobisizce bunu başarabilecektir...Yemin ediyorum Bursada Bursalı yiğodalar derneğini kuracak kadar ciddiye alıyorum bu konuyu ...Bütün Sivas uyanmalı....Artık sıra SİVASTA...Nolur ya..[/QUOTE]

helal olsun sana kardeş

Mete209 21.01.2014 21:51

Bursalı kardeşimize güzel düşüncelerinden dolayı teşekkür ediyorum!

Yaşasın Anadolu dostluğu!

eurovision 21.01.2014 23:02

bursaspor başardı inşallah gün gelecek sivassporda başaracak

ihtiyar yiğido 22.01.2014 00:01

[QUOTE=ramazan5842;893147]Özeleştiri yapmak gerekirse biz Sivas insanları çok pısırık insanlarız.Çevremizde ne oluyor diye bakmayız.daha doğrusu sadece bakarız.bir atılımda bulunmayız.Eylem noktasında pasif kalırız.Kahvehane stadumyumlardan her zaman önde gelir.Stada gidenler de çekirdek yerler,önünde biri ayağa kalktımı gardaş oturda görek la.derler.Bu sadece maç içinde değildir bir organizyon yapılmak istendiğinde elinizde patlar.O yüzden taraftar olarak bence Sivassporu haketmiyoruz.[/QUOTE]

yiğido gardaş ona pısırıklık denmez ona Anadolu terbiyesi denir efendilik denir
malum bazı takımların seyircisi gibi terörmü estirelim işte ben yiğido kardeşlerimi bunun için seviyorum sahaya taş,para,çakmak atıp küfür edeceğime çekirdek yemeyi tercih ederim

Sivasli010 22.01.2014 00:20

Kombineler cok ucuz olsun ayni dortmund gibi, her sezon ilk 3de bitiriz... Her sezon ilk ucuncu bitirirsek.. Stadyum giris parasi bize lazim bile olmaz

ramazan5842 22.01.2014 00:36

[QUOTE=ihtiyar yiğido;893189]yiğido gardaş ona pısırıklık denmez ona Anadolu terbiyesi denir efendilik denir
malum bazı takımların seyircisi gibi terörmü estirelim işte ben yiğido kardeşlerimi bunun için seviyorum sahaya taş,para,çakmak atıp küfür edeceğime çekirdek yemeyi tercih ederim[/QUOTE]

Taşı sopayı bilmem ama Bursa da taraftar sahayı inletince, göztepe yi bilmem kaçıncı ligde sahasını dolu dolu görünce,Adana demirsporluları kanının son damlalarına kadar destekleyince,eskişehirde çalan bandoloru duyunca, ah be Sivasım senin bunlardan neyin eksik diyorum ve üzülüyorum.

WEZ Format +2. Şuan Saat: 00:06.